ZNATE LI ŠTA JE ADŽENDER I BIDŽENDER? Britanci imaju čak 12 opcija za rod na aplikacijama za posao, ovo je spisak
Kategorija je mnogo, za koliko od njih znate šta znače?
30.12.2024
Nećete verovatiFUDBALER KALJARIJA SE LJUBI SA DEČKOM ISPOD JELKE Specijalna čestitka za Božić (FOTO)
Nakon priznanja da je gej bivši češki reprezentativac očigledno živi život bez straha od osuđivanja
25.12.2024
Time OutDA LI ĆE SRBIJA ISPUNITI OBAVEZE PREMA ISTOPOLNIM ZAJEDNICAMA: Stručnjaci za K1 o uvek aktuelnoj temi
Stručnjaci su nam u emisiji "Uranak" na našoj televiziji pomogli da bolje razumemo pravne i društvene aspekte ove teme
28.11.2024
SrbijaZavršena Prajd šetanja i to BEZ INCIDENATA
Građani javljaju da se kroz centar grada moglo samo pešice i to okolnim ulicama
07.09.2024
BeogradINCIDENT U CENTRU BEOGRADA: Mladić STRGAO LGBT zastavu i IZUDARAO obezbeđenje (VIDEO)
Sve su zabeležile nadzorne kamere
03.02.2024
BeogradDRAMA U VATIKANU! Papa Franja mnoge RAZBESNEO govorom: Pričao o ISTOPOLNIM brakovima, pa pomenuo AFRIKANCE
Afrikance je nazvao "posebnim slučajem" i rekao da će na kraju svi dati blagoslov za LGBT brakove
30.01.2024
SvetKo je PREZGODNI novi LIDER SIRIZE i možda budući prvi GEJ PREMIJER Grčke?
Otac Stefanosa Kaselakisa otkriva da je na vratima svoje sobe umeo da napiše: "Kucaj, unutra je premijer!"
29.09.2023
SvetNIJE ANA kriva, ja sam ZABRANIO ISTOPOLNE BRAKOVE: Vučić objasnio i ZAŠTO je to URADIO
Predsednik je govorio i o teorijama zavere, kao i napadu na radnike Gradske čistoće koji su zaprašivali komarce
13.08.2023
PolitikaLiban ZABRANJUJE film BARBIE zbog "promocije homoseksualnosti"
Mavlavi je prošle godine doneo odluku da zabrani događaje "koji promovišu seksualnu perverziju" u Libanu
09.08.2023
Film/SerijaDržavna duma PROTIV BARBIKE: Rusi neće DEČJE IGRAČKE koje su "MOTOR LGBT agende"
Vladimir Putin je još 2013. godine potpisao zakon o zabrani LGBT propagande među decom
29.07.2023
SvetLOŠE VIBRACIJE u Maleziji: PREKINUT muzički festival jer je FRONTMEN grupe POLJUBIO KOLEGU
Trodnevni festival je trebalo da traje do sutra, ali eto...
22.07.2023
MuzikaMađarska knjižara KAŽNJENA sa 32.000 EVRA - na POLICI je stajala LGBT knjiga
U Budimpešti je tokom Prajda prošlog vikenda bilo protesta protiv ove novčane kazne
17.07.2023
SvetSRAMOTA u centru Beograda: Dečko ŠUTIRAO CVEĆE i LGBT zastave koje su ljudi polagali zbog UBIJENE NOE
Do incidenta, koji je objavljen na društvenim mrežama, došlo je brzo nakon završetka skupa
07.07.2023
BeogradPolicija UHAPSILA napače na pripadnika LGBT populacije u parku "Manjež"
Mladić G. U. (23) napadnut je pre četiri dana kod parka "Manjež"
02.03.2023
Hronika"Skinhedsi" u centru Beograda IZBOLI NOŽEM pripadnika LGBT populacije
Policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku napadača
28.02.2023
HronikaPUTIN POTPISAO zakon: STOP za LGBT propagandu
Reč je o zakuno o zabrani propagande "netradicionalnih" seksualnih odnosa, promene pola i pedofilije
05.12.2022
SvetPODGORICA u duginim bojama: NEMA VIŠE ALI, na prajdu su šetali
I ministar za ljudska prava Fatmir Gjeka učestvovao u šetnji
08.10.2022
RegionZastrašujuće je to ŠTO SAM TRPELA na prvom Prajdu - Sara Jo o podršci LGBT populaciji
Pamtim ekstremni slučaj čoveka koji me je pratio, on je tačno gledao gde sam i šta radim da bi me negde susreo i nije mi uopše bilo prijatno
18.09.2022
CelebrityOdbijena žalba organizatora Evroprajda, Miletić: Žalićemo se Upravnom sudu
Žalba koju su organizatori Evroprajda uložili na odluku MUP-a o zabrani Parade ponosa, odbijena je, potvrdili iz Evroprajda
14.09.2022
Srbija