Marina me zvala dok sam bila na GROBLJU i pevala, a mene je sve vreme PODILAZILA JEZA! Ovako je nastala pesma "PILE"!
U emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji pevačica Ceca Ražnatović je govorila o mnogim detaljima o svom životu
08.04.2024
CelebrityAnoreksija je PORODIČNI problem: POREMEĆAJI U ISHRANI dovode i do smrti - kako ih LEČITI, a kako SPREČITI?
Poslednjih godina socijalne mreže imaju veliki uticaj na omladinu, posebno kada je u pitanju fizički izgled
12.02.2023
VestiGOCA TRŽAN razbila sve TABUE: Žene VARAJU kao i muškarci, posle KOVIDA naročito
Psihoterapeut smatra da prevaru ne treba priznati, naročito ako je do nje došlo spontano
11.02.2023
LjubavGORAN VESIĆ: Klinci misle da smo "SMARAČI", ako se ne prilagodimo IZUMREĆEMO KAO DINOSAURUSI
Mi smo ti koji smo sproveli sve moguće revolucije i sada se osećamo kao nedovoljno dobri, za decu smo "smarači", ocenio je Vesić
19.12.2022
SrbijaPRETI nam krah: DOKTOR Milošević otkrio kakve ZASTRAŠUJUĆE probleme imaju MUŠKARCI
Po mišljenju našeg poznatog urologa, doći će do smanjenja populacije
20.11.2022
SrbijaBranimir Nestorović OTKRIO: Evo zašto me zovu TEORETIČAREM ZAVERE
Čuveni doktor bio je gost u emisiji “Ako progovorim” na K1 televiziji
23.10.2022
VestiGOCA TRŽAN proživljavala PAKAO zbog SAŠE KOVAČEVIĆA
Gost u emisiji "Ako progovorim" bio je Saša Kovačević, zbog koga je voditeljka proživela torturu
22.10.2022
CelebrityJa sam Anita SA ULICE! Svaki dan prolazite pored njih, a NE ZNATE ništa o ovoj DECI
Gošća emisije “Ako progovorim” na K1 televiziji bila je Milica Naumov iz Bačke Palanke, koja se odlučila da usvoji devojčicu
10.10.2022
SrbijaUkočiš se i vrištiš, a NIKO NEĆE DA POMOGNE: Suzana i Ena otkrile svoje TRAUME zbog MANIJAKA
Suzana Mančić i Ena Popov bile su gošće u emisiji "Ako progovorim" gde su govorile o odnosu i brizi prema deci i traumama iz detinstva
02.10.2022
SudbineRazotkrivena VELIKA ZABLUDA: Da li je RAZVOD roditelja NAJVEĆA dečija trauma?
Dečiji psiholozi napominju da je za decu mnogo bolji dobar razvod, nego loš brak, samo im treba na pravi način saopštiti odluku
27.09.2022
SrbijaSRAMNO je koliko košta LJUDSKI ŽIVOT: Ana Bebić progovorila o AKUŠERSKOM NASILJU
Goca Tržan je na K1 TV ugostila Anu Bebić i advokata Branka Aleksića, a pričali su o akušerskom nasilju i kroz šta sve prolaze porodilje
26.09.2022
CelebrityBivši urednik Playboya OTKRIO ko su MORALNE GROMADE u Srbiji
Goca Tržan i Milan Nikolić u emisiji "Ako progovorim" na K1 TV otvoreno govore o slikanju za Playboy i onima koji to osuđuju
25.09.2022
DisplayKalinić o "TEŠKIM VREMENIMA": Kad se pojavim na vratima prvo ide PEGLA, PA OKLAGIJA, pa pesnica u glavu
Šta o roditeljstvu i seksualnosti misle Milan Kalinić i Dragan Marinković Maca rekli su u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji
18.09.2022
Celebrity