Priče > Sudbine

Ukočiš se i vrištiš, a NIKO NEĆE DA POMOGNE: Suzana i Ena otkrile svoje TRAUME zbog MANIJAKA

Suzana Mančić i Ena Popov bile su gošće u emisiji "Ako progovorim" gde su govorile o odnosu i brizi prema deci i traumama iz detinstva

Autor: K1info.rs

02/10/2022 > 14:50

podeli vest:

Ukočiš se i vrištiš, a NIKO NEĆE DA POMOGNE: Suzana i Ena otkrile svoje TRAUME zbog MANIJAKA
Foto: K1 screenshot


Odnos i briga prema deci, ali i rasprava oko toga da li su naša deca prezaštićena, bila je tema emisije “Ako progovorim” na K1 televiziji. U gostima kod Goce Tržan bile su voditeljke Ena Popov i Suzana Mančić, koje su progovorile o traumatičnim iskustvima iz detinjstva.

- Kada sam imala nekih 13 godina, jednom prilikom sam se vraćala sa treninga. Išla sam sama kući. Za mnom je potrčao čovek, stao je ispred mene i otvorio je mantil. Bio je go. Ukočila sam se i vrištala ispred njega. Sada, kako se sećam to je trajalo 15 sekundi, a tada je u mojoj glavi to trajalo pola sata. Ukopala sam se tada, ali kada sam shvatila šta radim, krenula sam da bežim - ispričala je potresno iskustvo Ena Popov.

Na njenu priču nadovezala se Goca Tržan koja je ispričala kako su manijaci vrebali žene kod liftova, što je potvrdila i Suzana Mančić da se i njoj to desilo.

- Čekali su da devojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla “videla sam ja i bolje”. Oni se ne “lože” na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili manijaci tada - ispričala je Goca Tržan.

Traumatičnih priča iz mladosti prisetila se i Suzana Mančić.

- Bio je jedan manijak, koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se nije znalo za ljudska prava. Sećam se da su se roditelji organizovali po smenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, verovatno su ga odveli tamo. Tako smo se rešili jedne bede - ispričala je ona.

Foto: majopublic

 

- Uvek smo išli u grupama. Po dve devojčice, retko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ono ispred lifta tada sam bila već odrasla devojka. Užasno sam se uplašila. Drala sam se kao magarac. Niko iz susednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi. To je ono što te u stvari najviše zabrine, a to se dešava i danas - ispričala je Suzana, a Goca je dodala da misli da je danas malo gora situacija, jer se svako plaši “neželjenih batina”.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar