Sport > Time Out

Zvone SVADBENA ZVONA: Beker posle ZATVORA hoće da se OŽENI po treći put

Legendarni nemački teniser proteran iz Velike Britanije, ali će mu to poremetiti samo poslovne planove

Izvor: K1info

17/12/2022 > 19:21

podeli vest:

Zvone SVADBENA ZVONA: Beker posle ZATVORA hoće da se OŽENI po treći put
Foto: Tanjug/AP


Maliciozni bi rekli - zašto posle jednog zatvora ići u drugi - ali bi oni romantici skloni verovatno čestitali Borisu Bekeru što posle britanske apsane želi po treći put na ludi kamen da stane.

Naime, britanski mediji naveliko pišu kako će Boris Beker, nakon puštanja iz zatvora Hanterkomb u Nafildu, da zaprosi svoju devojku Lilijan de Karvaljo Monteiro.

- Za Borisa su to pomešane emocije.  Oduševljen je i laknulo mu je što je kod kuće za Božić i duboko je zaljubljen u Lilijan. Rekao je prijateljima da će pasti na jedno koleno i da je ona prava žena za njega - rekao je izvor britanskih medija. 

Venčanje bi trebalo da je dobra vest, ali je loša da legendarni nemački teniser verovatno neće moći da dobije posao na BBC-ju i da bude komentator na Vimbldonu naredne godine, kakav je bio plan.

Naime, zatvor u okrugu Oksfordšajer bio je domaćin Bekeru osam meseci, posle kojih je Nemac prošle nedelje deportovan u otadžbinu. Bivši teniser je bio na odsluženju kazne od dve godine i šest meseci zbog utaje imovine i finansijskih malverzacija još od aprila, zbog dugova u visini od 2,5 miliona funti, ali je britanski zakon dozvolio ranije puštanje.

No, pošto je 55-godišnji Beker deportovan, neće moći da se vrati naredne godine u tu zemlju i radi na omiljenom turniru, na kojem je osvojio tri od šest grend slem titula (osvojio je još dve na Australijan openu i jednu na US openu).

Foto: Tanjug/AP

Ulaz u zatvor Hanterkomb, u kojem je Beker proveo osam meseci

- Njegove usluge više nisu potrebne na Vimbldonu, njegovom omiljenom nastupu. Njegovom timu, doduše, nije izričito rečeno da neće biti komentator naredne godine, ali on ne može da se vrati u Veliku Britaniju, pa se ne zna kako bi uopšte mogao da izveštava sa turnira - zaključio je izvor britanskih medija.

Beker je do sada imao dve supruge - Barbaru Beker (1993. - 2001.) i Lili Beker (2009. - 2018.), a ima i četvoro dece.

 

Ostavite komentar