Sport > Time Out

NADAL SE PREPORUČIO Luisu Enrikeu: Rafa tenisku lopticu ZAMENIO FUDBALSKOM

Španski teniser se dobacivao sa kolegom Kaseperom Rudom u dva časa ujutru na aerodromu

Izvor: K1info

27/11/2022 > 17:35

podeli vest:

NADAL SE PREPORUČIO Luisu Enrikeu: Rafa tenisku lopticu ZAMENIO FUDBALSKOM
Foto: Tanjug/AP


Dok traje Svetsko prvenstvo u fudbalu - svi to gledamo, svi zamišljamo da smo fudbaleri, svi šutnemo loptu bar jednom, makar i kod kuće u prolazu (nema veze što je gumena, ili loptica-skočica) - to sve fudbalski genije do fudbalskog genija!

A da je to tako potvrđuje i primer teniskog genija, Rafaela Nadala, koji takođe nije odoleo čarima fudbala tokom Mundijala u Kataru - i on je morao da šutne loptu par puta i to, ni manje, ni više, nego na - aerodromu!

Pa, dobro, dok se čeka avion - zašto malo ne raditi ono što radi ceo svet? Na društvenim mrežama se tako pojavio snimak "dečka koji je obećavao" - Nadal je sa 12 godina, dok je osvajao prve teniske titule, uporedo trenirao i fudbal, ali je tada reket pobedio.

Sada, međutim, dok sa kolegom Kasperom Rudom, sa kojim je učestvovao na egzibiciji u Buenos Ajresu, pika loptu na aerodromu i to u 2 časa ujutru, izgleda kao da se preporučuje selektoru Luisu Enrikeu za sastav "furije"... Da sada nije kasno da se menja sastav za Katar, ko zna, možda bi bilo mesta u reprezentaciji i za "bika sa Majorke"...

 

 

Ostavite komentar