Sport > Time Out

BOG na nebu, NADAL na zemlji: Španac NAPUSTIO PARIZ i vratio se na MAJORKU

Masters u prestonici Francuske na programu je od 31. oktobra do 6. novembra

Izvor: K1info

30/10/2022 > 12:17

podeli vest:

BOG na nebu, NADAL na zemlji: Španac NAPUSTIO PARIZ i vratio se na MAJORKU
Foto: Tanjug/AP


Španski teniser Rafael Nadal treba da učestvuje na mastersu u Parizu, gde mu je projektovano da bi u polufinalu mogao da igra protiv Novaka Đokovića, ali je posle jednog odrađenog treninga napustio prestonicu Francuske i vratio se na Majorku.

Na sreću ljubitelja tenisa, ali i nesreću onih koji ne vole Nadala, razlog za "beg" iz Grada svetlosti je izvenaredan - na Majorki se ženio njegov prijatelj iz detinjstva! A kako je Nadal, navodno, trebalo da bude kum - venčanje nije moglo da prođe bez njega.

Nadalovi navijači sada će izvesno koristiti našu poznatu izreku, samo će je malo preraditi: Bog na nebu, Nadal na zemlji. I sigurno će to svi govoriti, jer ako znamo za pravilo - pričaj srpski da te ceo svet razume - onda je logično da ceo svet prihvati ovo Nadalovo kumstvo na srpski način, bez obzira da li je reč o krštenju ili venčanju.

Preterivanje na stranu, na društvenim mrežama se zaista pojavila fotografija na kojoj španski teniser pozira u elegantnom izdanju sa ostalim gostima, a uskoro će se vratiti u Pariz, gde će igrati na prvom turniru posle povrede koju je zaradio na US openu.

 

 

 

Ostavite komentar