Sport > Tenis

Đoković uz ŠALU ČESTITAO Nadalu: Neću mu davati OČINSKE SAVETE, sam će da STIČE ISKUSTVA

Španski teniser i supruga Ćiska dobili sina, Srbin im svima poželeo mnogo zdravlja i sreće

Izvor: K1info/telegraf.rs

08/10/2022 > 22:48

podeli vest:

Đoković uz ŠALU ČESTITAO Nadalu: Neću mu davati OČINSKE SAVETE, sam će da STIČE ISKUSTVA
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler, Filer


Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas je saznao da je njegov najveći rival, Španac Rafael Nadal, postao otac!

Noleta je ta vest zatekla na konferenciji za medije posle meča sa Danilom Medvedevom, koji mu je zbog povrede mišića predao polufinalni duel u Astani, pri rezultatu 1:1 u setovima.

Kada je Đokovića jedan od novinara upitao da prokomentariše to što je Nadal postao otac pošto je njegova supruga Marija Ćiska Periljo rodila sina, Novak je bio iskreno iznenađen.

- Pa, čestitam! Nisam ni znao... Stvarno je postao otac? To su divne vesti! Njemu, njegovoj supruzi i njihovoj bebi želim mnogo zdravlja i sreće. Kao otac, neću mu davati nikakve savete, ha-ha. Ima on veliku porodicu, sigurno će i sam da stiče ta nova iskustva - rekao je Novak uz veliki osmeh.

Rafi je ovo prvo dete, a Novak Đoković i Rodžer Federer su još ranije postali očevi, pa tako Švajcarac sa ženom Mirkom ima četvoro dece - dva para blizanaca, dok je Nole sa Jelenom 2014. godine dobio sina Stefana, a 2017. kasnije i ćerku Taru.

Što se tiče turnira u prestonici Kazahstana, Đoković će se sutra u finalu sastati sa Stefanosom Cicipasom, a meč bi trebalo da počne u 12.30 časova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar