Sport > Time Out

FK PARTIZAN uz naše DAME: Uz MAMOGRAFSKI PREGLED ulaznice na poklon

Crno-beli se priključili akciji u mesecu borbe protiv raka dojke

Izvor: K1info

24/10/2022 > 17:09

podeli vest:

FK PARTIZAN uz naše DAME: Uz MAMOGRAFSKI PREGLED ulaznice na poklon
Foto: FK Partizan


U oktobru, mesecu borbe protiv raka dojke, sa željom da skrene pažnju na važnost brige o javnom zdravlju i neophodnost preventivnih pregleda, Fudbalski klub Partizan je odlučio da u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut svim ženama koje obave mamografski pregled pokloni 200 ulaznica po utakmici.

Crno-beli su odlučili da to bude za sve utakmice nacionalnog prvenstva u Superligi Srbije koje Partizan igra na domaćem terenu u periodu od 30. oktobra do 13. novembra 2022. godine.

Uz prethodno zakazivanje, besplatne preglede na mobilnom mamografu moguće je obaviti svakog dana od 9 do 19 časova na Кalemegdanu (Carigradski drum, ulaz na Кalemegdan iz pravca Uzun Mirkove ulice).

Zakazivanje mamografskih pregleda u Beogradu obavlja se radnim danima od 10 do 14 časova putem brojeva telefona 060/7171523 i 060/7171969, kao i putem e-maila: skrining_mamografija@batut.org.rs

Po obavljenom mamografskom pregledu, žena koja želi da prisustvuje utakmici Partizana dobiće kod na osnovu kojeg će na dan utakmice, na blagajni stadiona Partizan dobiti 2 ulaznice (koje može i da pokloni članu porodice) za meč koji se igra tog dana.

Dovoljno je da ona (ili član porodice) dođu do blagajne stadiona "Partizan", pozovu se na obavljeni mamografskipregled i potom daju kod koji je dobijen posle obavljenog pregleda.

Ukoliko broj prijavljenih žena bude veći od kapaciteta mogućih pregleda do 10. novembra 2022. godine, Institut za javno zdravlje Srbije "Batut" zadržava pravo da vas o tome informiše putem društvenih mreža Partizan.

Spiskovi za utakmice se prave svakog dana, zaključno sa danom pred konkretnu utakmicu, kako bi svi podaci stigli na vreme i bili evidentirani na dan utakmice.

 

Ostavite komentar