Sport > Time Out

BAŠ GA POTERALO: Đerar Pike možda će morati da nosi IME SVOJE BIVŠE na dresu

Šakira je objavila novi spot pod nazivom "Monotonia", a mnogi su na internetu spekulisali da je video i pesmu namenila bivšem

Autor: K1info/index.hr

21/10/2022 > 08:24

podeli vest:

BAŠ GA POTERALO: Đerar Pike možda će morati da nosi IME SVOJE BIVŠE na dresu
Foto: Youtube PrintScreen


Izgleda da će španski fudbaler Đerar Pike morati da brine o još jednoj stvari - naime, igrač Barselone možda će morati da nosi ime svoje bivše na dresu, piše Hola.

Ljubitelji fudbala primetili su novu promenu na dresu ekipe Barselone, koju sada sponzoriše Spotify, pa su igrači prošle nedelje nosili dres sa znakom pevača Drejka, dok su igrali jednu od najvećih utakmica protiv Real Madrida.

Foto: Youtube PrintScreen

Dres FK Barselona sa logotipom repera Drejka

Prema pisanju medija Šakira i Spotify vrlo blizu su sklapanja ugovora.

Tokom proteklih nekoliko meseci Šakira je bila zaposlena na više polja, od razvoda preko pravnih problema sa španskom vladom, do objavljivanja novog albuma. Njen najnoviji singl "Monotonia" pomalo je morbidan - u njemu se vidi Šakira kako trči sa ljudskim srcem u rukama, a koje potom gazi muškarac. Mnogi su komentarisali da ga je namenila bivšem.

Podsećamo, ranije ove godine Pike i Šakira objavili su da se rastaju. Pike je potom viđen sa Klarom Ćijom, svojom novom devojkom, a koja je zaposlena u njegovoj producentskoj kući. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno.

Šakira je nedavno progovorila o razlazu sa fudbalerom i taj trenutak nazvala jednim od najmračnijih u svom životu, ali ne samo zbog razvoda već i zbog narušenog očevog zdravlja.

 

 

 

Ostavite komentar