Sport > Time Out

Koju PESMU Novak peva kada izgubi meč? NAJLUĐI ODGOVOR ikada, nasmejaće vas DO SUZA

Novak nije imao nikakve nove informacije o učešću na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju

Izvor: K1info/kurir.rs

05/03/2023 > 14:29

podeli vest:

Koju PESMU Novak peva kada izgubi meč? NAJLUĐI ODGOVOR ikada, nasmejaće vas DO SUZA
Foto: Tanjug/AP


Novak Đoković još jednom je do suza nasmejao Srbiju.

Nakon meča sa Medvedevom srpskog asa upitali su koje pesme voli da peva u sebi u momentima trijumfa, a koje u onima kada gubi kao što je sada slučaj, uz veliki osmeh Nole je odgovorio:

- Iskreno, nemam nikakvu pesmu sada u glavi. Eto, možda je to „Sklanjaj (mi) se sa puta, ide baba ljuta“... - uz osmeh je Novak rekao za Kurir.

Đoković je dodao ponekad to biva nešto naše, ponekad nešto strano, nešto što tog dana čuješ na radiju.

- Sada, ipak, nemam ništa što bih podelio sa vama - zaključuje prvi igrač sveta posle ovog poraza koji je više od bilo čega bio test trenutne forme i povratka na željeni nivo igre.

Ide svetski broj 1, već za koji dan u svoju 379 nedelju i to je, uprkos svemu - svakako razlog za neku lepu pesmu. Sve ostalo će doći na svoje mesto...

Za medije Novak nije imao nikakve nove informacije o učešću na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju i gde bi mogao da čeka odluku američkih vlasti.

- Ako ne budem igrao tamo, pripremaću se temeljito za sezonu na šljaci, podlozi koja je najzahtevnija i za adaptaciju i za igru. U tom slučaju ću prvi turnir igrati u Monte Karlu, pa ćemo videti za dalje - navodi Novak.

 

Ostavite komentar