Sport > Time Out

Navijači ZVEZDE napravili SAČEKUŠU za grupu pristalica Rome

Pripadnici grupe "Fedajn Roma" su u bratskim odnosima sa navijačima Dinama "Bed blu bojsima" i pristalicama Panatinaikosa

Izvor: K1info/Tanjug

06/02/2023 > 11:03

podeli vest:

Navijači ZVEZDE napravili SAČEKUŠU za grupu pristalica Rome
Foto: Tanjug/AP/Antonio Calanni


Navijači Crvene zvezde napravili su u Rimu zasedu grupi pristalica Rome posle meča sa Empolijem, koji je odigran u subotu uveče na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Italije, prenosi italijanska "Republika".

"Republika" navodi da su navijači Crvene zvezde, popularne "Delije", prošle nedelje u velikom broju bodrili košarkaše "crveno-belih" na mečevima Evrolige protiv Virtusa u Bolonji i Armanija u Milanu.

Italijanski mediji ističu da su "Delije" doputovale u Rim posle utakmica Evrolige i nedaleko od Olimpijskog stadiona u Rimu napravile "sačekušu" za navijačku grupu Rome "Fedajn Roma" i otele zastavu pristalicama rimskog kluba. 

Pripadnici grupe "Fedajn Roma" su u bratskim odnosima sa navijačima Dinama "Bed blu bojsima" i pristalicama Panatinaikosa. 

Italijanski mediji podsećaju da postoji veliko rivalstvo među navijačima, pošto su "Delije" u bratskim odnosima sa pristalicama Olimpijakosa, zbog čega je i došlo do "sačekuše" u Rimu.

Pristalice Intera su se potom oglasile saopštenjem i izrazile su solidarnost sa navijačima Rome zbog akcije "Delija" u Rimu.

Grupa "Fedajn Roma" se najčešće sukobljava sa navijačima Napolija. 

 

Ostavite komentar