Sport > Fudbal

Ronaldo IZDAO Junajted, "ĐAVOLI" reaguju neviđenom KAZNOM

Britanski mediji navode astronomsku cifru koju bi Portugalac mogao da plati

Izvor: K1info

14/11/2022 > 16:59

podeli vest:

Ronaldo IZDAO Junajted, "ĐAVOLI" reaguju neviđenom KAZNOM
Foto: Tanjug/AP


Posle intervjua koji je Kristijano Ronaldo dao Pirsu Morganu, a koji na Ostrvu već karakterišu kao "izdajnički" prema Mančester junajtedu, oglasili su se i britanski mediji koji su došli do saznanja da su "đavoli" već odlučili da drakonski kazne portugalskog fudbalera.

Ide se i korak dalje, pa britanski Metro piše da će Ronaldo morati da plati milion funti (u dinarima - mnogo, u evrima - 1,13 miliona).

To možda i jeste jedna od najvećih kazni u istoriji fudbala za jednog igrača, ali tu dolazimo i do relativizacije pojma "drakonski" - ono što je za nas mnogo, za Ronalda je, kako pišu Britanci - dvonedeljna plata...

Ipak, Mančester junajted se nije zvanično oglašavao u vezi eventualne kazne, ali se veruje da će u toku dana biti održan sastanak Erika Ten Haga i menadžmenta kluba s tim u vezi.

- Klub će razmotriti odgovor nakon što bude ustanovio sve činjenice. Naš fokus ostaje priprema za drugi deo sezone i nastavak momentuma, vere i zajednička, koje je izgrađeno među igračima, trenerima i navijačima - istakli su u Junajtedu.

 

Ostavite komentar