Sport > Fudbal

RONALDO će karijeru nastaviti u VRHUNSKOM KLUBU i igrati LIGU ŠAMPIONA

Kristijano kaže da je ponosan što je postao prvi fudbaler, koji je postigao najmanje jedan gol na pet Mundijala

Izvor: K1info/Tanjug

28/11/2022 > 12:38

podeli vest:

RONALDO će karijeru nastaviti u VRHUNSKOM KLUBU i igrati LIGU ŠAMPIONA
Foto: Tanjug/AP


Bivši engleski reprezentativac Geri Nevil izjavio je da veruje da će portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo da nastavi karijeru u nekom vrhunskom klubu.

Ronaldo se trenutno sa reprezentacijom Portugalije nalazi na Svetskom prvenstvu u Kataru, a nedavno je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

Portugalac navodno ima bogate ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a, ali Nevil veruje da će Ronaldo u nekom evropskom klubu da nastavi karijeru.

- Mislim da će Ronaldo da traži vrhunski klub, koji će mu ponuditi ugovor na četiri ili pet meseci. On će u tom klubu da ima odlučujuću ulogu u eliti evropskog fudbala. Mislim da mu je to prioritet, jer želi da igra u Ligi šampiona i da ostane na najvišem nivou - rekao je Nevil.

On je istakao da Ronaldo može da postigne 20 golova do kraja sezone.

- Ronaldo želi da dokaže da ono što se dogodilo u Mančester junajtedu nije bilo u redu. On će imati jakih četiri ili pet meseci i može da postigne 15 do 20 golova u tom periodu - rekao je Nevil.

Ronaldo: Veoma sam ponosan zbog rekorda


Kristijano Ronaldo izjavio je da je ponosan što je postao prvi fudbaler, koji je postigao najmanje jedan gol na pet Mundijala, prenosi CNN.

Portugalija je pobedila Ganu 3:2, a Ronaldo je postigao prvi gol iz penala u 65. minutu.

- Biti prvi fudbaler koji je postigao gol na pet Svetskih prvenstava je nešto što me čini veoma ponosnim. To je sjajan trenutak, moj peti Mundijal, pobedili smo, dobro smo počeli - rekao je Ronaldo.

 

Ostavite komentar