Sport > Tenis

RUBLJOV se pridružio ĐOKOVIĆU u polufinalu, a JELENA mužu predvidela BUDUĆNOST

Novak sutra u Torinu igra protiv Kaspera Ruda u 14 časova

Izvor: K1info

18/11/2022 > 23:22

podeli vest:

RUBLJOV se pridružio ĐOKOVIĆU u polufinalu, a JELENA mužu predvidela BUDUĆNOST
Foto: Starsport


Ruski teniser Andrej Rubljov drugi je polufinalista Završnog mastersa u Torinu iz Crvene grupe, u kojoj je još ranije Novak Đoković obezbedio plasman među četvoricu najboljih. Rubljov je večeras pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:2), pa je obezbedio duel sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

Đoković će svoj polufinalni duel protiv Amerikanca Tejlora Frica igrati sutra od 14 časova, dok bi Rubljov i Rud rekete trebalo da ukrste od 21 čas.

I samo još jedna napomena - jeste da Nole ima 35 godina i neki misle da je u poznim igračkim godinama, ali kad vidite kakvu mu je budućnost "prorekla" supruga Jelena posle današnjeg meča i pobede nad Danilom Medvedevom, kojom je Đoković samo overio prvo mesto, biće vam jasno da tu nema ni "p" od poznih godina...

Jelena je, naime, na Instagramu objavila dve Novakove fotografije posle tog fantastičnog duela, uz sledeću objavu: " Kaže muž na kraju meča na intervjuu kako je svaki meč zlatan u ovoj fazi njegove karijere, pogotovo što nije puno igrao ove godine. Mislim se 'u kojoj fazi' tvoje karijere?! Haha pa tek smo u zaletu".

Dakle, nismo ni na sredini nekoj! Iz zaleta se stiže do vrha, pa se onda tu malo posedi, pa polako krene da se spušta... i-ha-haj, pa nama sa Noletom radosti tek predstoje!

 

 

Ostavite komentar