Sport > Tenis

Kod ĐOKOVIĆA na VINO u - Australiju: Da li će PITI ili se s vlastima BORITI?

Porodica srpskog tenisera počela da se bavi proizvodnjom pića koje svi hoće da probaju

Izvor: K1info/kurir.rs

14/11/2022 > 07:30

podeli vest:

Kod ĐOKOVIĆA na VINO u - Australiju: Da li će PITI ili se s vlastima BORITI?
Foto: Starsport


Teniseri iz Crvene grupe na Završnom mastersu u Torinu, u kojoj će Novak Đoković večeras od 21 čas igrati protiv Stefanosa Cicipasa, održali su konferenciju za medije na kojoj se smeh orio na sve strane.

Naročito je zanimljivo bilo posle pitanja koje je postavio Ubaldo Skanagata, italijanski novinar koji će ostati upamćen po sceni iz Melburna iz 2019. godine i Novakovom "not too bad" uz italijanski naglasak.

Skanagata je ovaj put Noletu postavio pitanje koje se ne tiče tenisa.

- Kada ćemo da probamo vaše vino - upitao je Ubaldo, koji je saznao da je porodica Đoković počela sa proizvodnjom ovog alkoholnog pića.

Odmah se uključio Andrej Rubljov.

- Novače, nismo znali ništa o tome. Kaži nam nešto više - našalio se Rus.

Ubrzo je stigao i odgovor.

- Tačno je da pravimo vino, ali time se više bavi moj stric. Porodica mi dolazi za nekoliko dana, poneće nekoliko flaša, pa ako ste tu negde možemo da probamo. Ali posle turnira - rekao je Đoković.

Dodao je odmah da je spreman da vino pije i sa mlađim kolegama, a potom se našalio na račun situacije koja ga čeka na početku 2023. godine.

- Rado ću podeliti i sa ovim momcima ako žele. Možda pre Australije kada budemo opušteniji... ako budem tamo - rekao je Đoković pre nego što su svi prisutni prasnuli u smeh.

Da li će Nole piti vino u Australiji, ili će se opet boriti sa vlastima iz Zemlje kengura - pokazaće vreme, a do tada -  osim sa Cicipasom, Đoković će u Torinu, u Crvenoj grupi igrati i sa Andrejom Robljovom i Danilom Medvedevom.

 

Ostavite komentar