Sport > Tenis

NEVIĐENA ideja: ĐOKOVIĆ će KUPOVATI karte i DELITI ih NAVIJAČIMA na Australijan openu

Najavljeno da će Novak imati svoj štand u Melburnu naredne godine

Izvor: K1info/Sportklub.rs

17/11/2022 > 17:48

podeli vest:

NEVIĐENA ideja: ĐOKOVIĆ će KUPOVATI karte i DELITI ih NAVIJAČIMA na Australijan openu
Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni


Najbolji srpski teniser Novak Đoković bi na predstojećem Australijan openu mogao da ima još veću podršku nego do sada, i to - zahvaljujući samom sebi - jer je najvaljeno da bi mogao da ispred teniskog kompleksa otvori jedan štand, kupuje karte i deli ih navijačima!

Da podsetimo, Noleta je u Torinu, na Završnom mastersu, zatekla sjajna vest - da su mu australijske vlasti ukinule trogodišnju zabranu ulaska u tu zemlju, izrečenu ovog januara, što znači da će narednog moći da učestvuje na Australijan openu.

Zabranu je ukinuo tamošnji ministar za imigraciju, Endrju Džajls, koji je na tom mestu zamenio Aleksa Hoka. Hok je na Novaku hteo da ućari političke poene, glumeći strogoću u pogledu nevakcinisanosti srpskog tenisera i u izbornoj godini u Australiji se pravio glavni baja, a onda na izborima - izgubio i on i njegova partija.

No, da se ne bavimo više sitnim politikantima i birokratama koji će otići u zaborav, za razliku od Novaka Đokovića - vratimo se fantastičnoj ideji koju srpski teniser ima pred naredni Australijan open, a o kojoj je govirio komentator Sport kluba Nebojša Višković iz Torina, gde Đoković vodi na tabeli Crvene grupe, u kojoj ga sutra očekuje duel protiv Danila Medvedeva.

- Čim je saznao da će igrati u Australiji odlučio je da napravi jedan štand, prodajno mesto, ne znamo kako će to izgledati. Biće to u samom Melburnu, on će kupiti karte i poklanjati navijačima. Želi da ima što veću podršku Srba tamo. Vrlo je svestan da će prijem navijača biti možda drugačiji nego što je navikao. Želi svoj boks, jednu oazu, gde će biti oni koje će ga zdušno bodriti. Da ne kažem KOP, ali s obzirom kako će ga bodriti biće to pravi KOP. Jedan deo tribina će biti potpuno u srpskim trobojkama - rekao je Višković posle meča Novaka i Rubljova.

Pa ako ovo nije fenomenalan plan, koji je onda? Nole, kapa dole.

 

Ostavite komentar