Sport > Tenis

Ivanišević dao PROGNOZU: Kakve su ŠANSE da ĐOKOVIĆ obori još REKORDA?

Hrvatski trener govorio i o nastavku sezone, kao i Novakovom učešću na Australijan openu

Izvor: K1info/Tanjug

19/10/2022 > 17:34

podeli vest:

Ivanišević dao PROGNOZU: Kakve su ŠANSE da ĐOKOVIĆ obori još REKORDA?
Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant


Trener najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, jednog od kandidata za najboljeg igrača belog sporta u istoriji, smatra da će Nole nastaviti da obara rekorde. Naime, Goran Ivanišević veruje da Đoković može da igra na vrhunskom nivou još tri godine i da za to vreme osvoji još titula.

Da podsetimo, Novak je u karijeri osvojio 90 ATP trofeja, dok ih Švajcarac Rodžer Federer ima 103. Najviše titula je osvojio Amerikanac Džimi Konors (109).

- Sve što je u vezi sa rekordima, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to da traje, ali u kakvom je sad trenutku siguran sam da bi mogao i na te rekorde da juriša. Uvek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uveren sam da bi još tri godine mogao da ostane na vrhu ili pri vrhu i da se bori za sve titule - izjavio je Ivanišević za hrvatske medije.

Ðoković je izborio plasman na završni turnir sezone u Torinu.

- Jasno je da će Ðoković igrati u Torinu, a ostaje pitanje hoće li pre toga ići na Masters u Parizu - dodao je Noletov trener.

Hrvatski trener je izjavio da još nije poznato da li će Ðoković naredne godine igrati na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu.

- Kako se ništa nije promenilo u njegovim razmišljanjima o vakcini, treba videti šta će i kako će odlučiti Australijanci - zaključio je Goran Ivanišević.

 

 

 

 

Ostavite komentar