Sport > Tenis

NOVAK IMA NOVOG TRENERA?! Evo ko NADGLEDA Đokovićev trening! Izgleda da je PITANJE REŠENO!

Pitanje "Ko će da ga nasledi?!" još uvek nema zvaničan odgovor, ali se on sve više nazire

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

01/04/2024 > 17:25

podeli vest:

NOVAK IMA NOVOG TRENERA?! Evo ko NADGLEDA Đokovićev trening! Izgleda da je PITANJE REŠENO!
Foto: K1info/Starsport/Tanjug/AP/Shutterstock


Novak Đoković je na kratko došao u Beograd kako bi i uhvatio zalet za novi segment teniske sezone, onaj koji se igra na šljaci, a potom se otisnuo u Monte Karlo, gde su danas zabeležene zanimljive scene na njegovom treningu.

Podsetimo, prošle sedmice, poslednje nedelje marta, Nole je oavestio javnost da je došlo do rastanka sa dosadašnjim trenerom, Goranom Ivaniševićem.

Pitanje "Ko će da ga nasledi?!" još uvek nema zvaničan odgovor, ali se on sve više nazire.

Naime, nakon što je u prestonici Srbije odradio treninge u društvu nekadašnjeg kolege iz reprezentacije, potom i selektora, Nenada Zimonjića, za šta su mnogi pomislili da je, prosto, "privremeno rešenje, dok je Nole u Srbiji", upravo su "Ziki" i Đoković bili zajedno i na današnjem treningu u Monte Karlu.

Da li to Zimonjić polako ali sigurno postaje "glavni" kada se radi o Novakovom stručnom štabu, i da li je on uopšte njegov zvanični deo, nema potvrde, ali...

Indikativno je da je legendarni reprezentativac Srbije, koji je čak 73 puta uigrao mečeve za našu zemlju u Dejvis kupu, po čemu mu nema ravnog, i u drugoj zemlji, posle sopstvene, u Noletovom društvu, baš tokom treninga.

Svojim bogatim iskustvom, možda ponajviše u volej-igri, "Ziki" će Đokoviću biti od velike koristi, a koliko će ova nova saradnja potrajati, saznaće se vrlo brzo - jer novi takmičarski izazovi nisu tako daleko.

Druga stvar koja je bila zanimljiva u Monte Karlu ovog ponedeljka, bila je činjenica da je Nole trenirao - sa Holgerom Runeom.

Ostavite komentar