Sport > Tenis

POLJUBAC, zagrljaj, tapšanje po glavi... Ovako je izgledao SUSRET Novaka sa OCEM Srđanom posle finala u Melburnu

Srđan Đoković nije bio u Rod Lejver areni dok se Nole borio za 22. grend slem titulu

Izvor: K1info/mondo.rs

30/01/2023 > 07:04

podeli vest:

POLJUBAC, zagrljaj, tapšanje po glavi... Ovako je izgledao SUSRET Novaka sa OCEM Srđanom posle finala u Melburnu
Foto: Starsport


Novak Đoković osvojio je Australijan open bez prisustva svog oca Srđana Đokovića u loži, jer su se dogovorili da se on ne pojavljuje pošto je bio uslikan sa jednim ruskim aktivistom ispred stadiona.

Zato je njihov susret bio posebno emotivan posle Novakove pobede na Rod Lejver areni, gde je Đoković stariji došao iz hotela, u kojem je na TV prenosu video pobedu svog sina, a onda slavio uz narodnu muziku. Pogledajte taj susret:

Novak je pobedu odmah proslavio sa svojim najbližima - bratom Markom, majkom Dijanom, stricom Goranom, trenerom Goranom Ivaniševićem, kumom i maserom Miljanom Amanovićem.

Bilo je puno emocija, pod kojima je Nole "pukao" i u jednom trenutku se slomio, spustivši se na pod u suzama. Posle meča, na konferenciji za novinare, on je priznao da mu je veoma teško palo sve kroz šta su prolazili i kao porodica i on i njegov otac.

- Nije prijatno, čovek sam od krvi i mesa, takve stvari me dotaknu. Posebno kad mi na taj način diraju oca, potpuno nezasluženo. To je bilo naslanjanje na nešto od pre, da je neko drugi u pitanju prošlo bi za dva-tri sata - priznao je Novak u obraćanju o svom ocu.

 

Ostavite komentar