Sport > Košarka

PRVE reči KAMPACA po dolasku u Zvezdu: NE MOGU da dočekam...

Iskusni argentniski plejmejker odradio i prvi trening u crveno-belom

Izvor: K1info

19/12/2022 > 21:58

podeli vest:

PRVE reči KAMPACA po dolasku u Zvezdu: NE MOGU da dočekam...
Foto: Printscreen/Youtube


Kad je neko profesionalac, onda je to tako. A novo, ogromno pojačanje košarkaša Crvene zvezde to svakako jeste - Fakundo Kampaco (31) se po dolasku u Beograd pojavio na treningu i odmah obradovao Delije prvom objavom na društvenim mrežama.

Na Malom Kalemegdanu iskusnog argentinskog plejmejkera neće moći da registruju još neko vreme, tako da on neće debitovati u četvrtak na meču sa Olimpijakosom u Evroligi.

No, dok se ta papirologija ne reši - nema razloga za opuštanje u jeku sezone - Kampaco će se uigravati sa ekipom, koju će sa plejmejkerskih pozicija predvoditi njegov sunarodnik Luka Vildoza i iskusni Stefan Marković.  

Što se tiče prvog oglašavanja po dolasku među crveno-bele, Kampaco je napisao samo jednu reč - "vamos", što u prevodu na srpski znači "napred". Argentinac je postavio na Intagram i svoju sliku sa crveno-belim dresom.

Zvezda je u nedelju ubedljivo savladala Megu u ABA ligi, pa sada čekaju dva duela - 22. decembra u gostima protiv Olimpijakosa u Evroligi i 26. decembra kod kuće protiv Borca u regionalnom takmičenju.

 

Ostavite komentar