Sport > Košarka

Ameri se EPSKI OBRUKALI: Evo kako su najavili MVP igrača NBA lige

Zvanični spiker Jute našeg asa predstavio kao - Nikola Joković

Izvor: K1info/Sportal.rs

20/10/2022 > 07:50

podeli vest:

Ameri se EPSKI OBRUKALI: Evo kako su najavili MVP igrača NBA lige
Foto: Tanjug/AP


Koji li sport prati ovaj čovek kad dvostrukog uzastopnog MVP igrača NBA lige predstavio ovako. Naime. Nikola Joković, to je bilo ime koje je spiker izgovorio pred utakmicu Jute i Dencvera.

Naravno, na to su se odmah "naslonili" novinari iz Kolorada, koji su se rugali spikeru, tvitujući o potezima MVP-a, imenujući ga takođe kao Jokovića. 

 

 

Košarkaši Denvera poraženi su od Jute na gostovanju sa 123:102, a najbolji igrač NBA lige imao je 27 poena, šest skokova i četiri asistencije, uz šuz 12/17 iz igre. Dodao je tome tri ukradene i tri izgubljene lopte, za start sezone u kojoj se od Denvera očekuje daleko više timski zbog povratka važnih igrača.

Foto: Tanjug/AP

 

Odmarao je uglavnom Nikola Jokić tokom predsezonskih mečeva, ali došlo je vreme da se polako "upali" MVP mod. Preostaje samo da se Denver "seti" kako je to kada ima na terenu trojicu najboljih igrača, čekalo se dugo na povratak Portera i Džamala Mareja, kojima će se i dalje pomalo dozirati minutaža jer su iza njih preozbiljne pauze.

 

 

Štaviše, Džamal Marej se u prvom poluvremenu požalio na povredu i otišao je na klupu, što je bilo dovoljno da se prestrave navijači Nagitsa. Napravio je pauzu na meču, to su iskoristili Džezeri, koji su nastupili u renoviranom sastavu zbog velikih promena u timu. 

 

 

 

Ostavite komentar