Sport > Košarka

POVREĐEN Nikola Jokić: Denver u velikom PROBLEMU pred utakmicu?

Meč sa Nju Orleans Pelikansima je na programu noćas, od tri časa posle ponoći

Izvor: K1info/Sportal.rs

06/11/2023 > 23:06

podeli vest:

POVREĐEN Nikola Jokić: Denver u velikom PROBLEMU pred utakmicu?
Foto: Tanjug/AP


Ekipa Denver Nagetsa se nalazi u velikim problemima, pošto se Nikola Jokić našao na izveštaju o povredama franšize iz Kolorada pred meč sa Nju Orleans Pelikansima, koji je na programu noćas, od tri časa posle ponoći.

Ekipa Majka Melouna se nakon sedam kola NBA lige nalazi na fenomenalnom skoru 6-1, a potencijalno odsustvo srpskog centra moglo bi da im u dobroj meri pokvari planove.

Sa druge strane, u Bol Areni na noge Denver Nagetsima stiže ekipa Nju Orleans Pelikansa, koja je takođe prilično dobro započela sezonu, pošto se nakon šest odigranih mečeva nalazi na skoru 4-2.

Na večerašnjem susretu mogli bismo da ne vidimo Nikolu Jokića, koji je jutros izašao iz dvorane sa ledom preko zgloba desne ruke zbog upale, javlja poznati novinar Herison Vind. Evidentno je da će Majk Meloun do samog kraja čekati da vidi da li će moći da računa na Nikolu Jokića, tako da vesti o konačnoj odluci definitivno nećemo dobiti skoro.

Meč je na programu od tri sata nakon pomoći, a Nagetsi bi, odsustvom srpskog centra, mogli da budu dobrano oslabljeni u susretu sa Nju Orleans Pelikansima.

Ostavite komentar