Sport > Košarka

ZVEZDA se opet IGRALA sa živcima NAVIJAČA, ali ipak SRUŠILA Budućnost u Areni

Košarkaši Crvene zvezde posle šest kola u ABA ligi imaju pet pobeda i jedan poraz

Izvor: K1info/Tanjug

05/11/2023 > 21:04

podeli vest:

ZVEZDA se opet IGRALA sa živcima NAVIJAČA, ali ipak SRUŠILA Budućnost u Areni
Foto: Starsport


Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Budućnosti rezultatom 95:86 (21:18, 32:24, 16:21, 26:23) u meču šestog kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Majk Tobi sa 23 poena, dok je Nemanja Nedović dodao 16. Šabaz Nejpir je postigao 14 poena, a Miloš Teodosić je ubacio 10. Kod gostiju, najbolji su bili su Mekinli Rajt i Marvin Džons sa po 17 poena.

Košarkaši Crvene zvezde posle šest kola u ABA ligi imaju pet pobeda i jedan poraz. Budućnost je večeras u Beogradu doživela prvi poraz u regionalnom takmičenju. Ekipa iz Podgorice sada ima skor od pet trijumfa i jedan poraz.

Crveno-beli će u narednom kolu ABA lige gostovati ekipi Zadra, dok će Budućnost dočekati Split.

Mega je ranije danas na svom terenu pobedila Zadar 91:81, dok je Partizan u gostima bio bolji od Splita 76:54. Studentski centar je u četvrtak u Podgorici nadigrao Krku 84:70. Cibona je juče u Zagrebu pobedila Mornar 73:72, dok je Cedevita Olimpija u Ljubljani savladala Borac 82:78.

Duel Crvena zvezda Meridianbet - Budućnost nosi veliki značaj. Gosti su došli u Štark arenu sa perfektnim skorom, 5-0, a Zvezda ulazi u halu posle dva poraza od Partizana, od kojih je jedan bio "jadranski", a potom i posle pobede protiv Bajerna u Evroligi.

Sutra će biti odigran poslednji meč šestog kola ABA lige, a od 18 sati u Laktašima će igrati Igokea i FMP.

Ostavite komentar