Sport > Košarka

Peković je BAŠ NALOŽEN: Ako Partizan uđe u Top 8, SVE JE MOGUĆE, jer onda je Obradović SVOJ NA SVOME

Kad se dođe do toga, može da se očekuje i nešto što nismo mogli da sanjamo, kaže predsednik crno-belih

Izvor: K1info/Tanjug

11/03/2023 > 12:46

podeli vest:

Peković je BAŠ NALOŽEN: Ako Partizan uđe u Top 8, SVE JE MOGUĆE, jer onda je Obradović SVOJ NA SVOME
Foto: Starsport


Bivši košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izjavio je danas da veruje da će košarkaši Partizana uspeti da se plasiraju u TOP 8 fazu Evrolige.

"Crno-beli" su trenutno na sedmoj poziciji na tabeli i u poslednjih šest utakmica regularnog dela sezone imaće priliku da obezbede plasman u narednu fazu takmičenja.

- Partizan je deo života, proveo sam godine u Beogradu. Svi mi koji smo igrali u Željkovim ekipama i u Partizanu, svesni smo da je to proces koji zahteva vreme. Dostigli su nivo forme i igraju na zavidnom nivou. Koliko je Željku stalo za Partizan, najbolje možete da vidite po njegovom radovanju u Bolonji. I u slučaju da ne uđu u plej-of već su postigli veliki uspeh - rekao je Peković i dodao:

Foto: Starsport

 

- Iz sveg srca navijam da uđu, pogotovo što znam da je Željko kad uđe u TOP 8 na svom terenu. U njemu i na fajnal-foru se savršeno snalazi. Tada igra šah i po ličnom iskustvu mogu da kažem da je u tome velemajstor da sve postavi i organizuje na najbolji način. Kad se dođe do toga, a iskreno se nadam da će doći, može da se očekuje i nešto što nismo mogli da sanjamo - izjavio je Peković za Sportski žurnal.

 

 

 

Ostavite komentar