Sport > Fudbal

ORLOVI iz vrelog KATARA šalju lepe vesti: SVI naši FUDBALERI trenirali pred Kamerun

Piksi je izveo na teren fudbalere od 11.30 sati po lokalnom vremenu kako bi se, bar donekle, aklimatizovali na uslove

Izvor: K1info/Tanjug

27/11/2022 > 11:30

podeli vest:

ORLOVI iz vrelog KATARA šalju lepe vesti: SVI naši FUDBALERI trenirali pred Kamerun
Foto: Starsport


Fudbaleri Srbije odradili su danas u Dohi poslednji trening pred meč protiv Kameruna po jakom suncu i na temperaturi od 32 stepena Celzijusa.

Selektor Dragan Stojković Piksi izveo je na teren fudbalere od 11.30 sati po lokalnom vremenu kako bi se, bar donekle, aklimatizovali na uslove koji ih čekaju sutra, kada meč počinje u 13 sati po lokalnom vremenu.

Prvih 15 minuta treninga bilo je otvoreno za medije, a na terenu su bili svi srpski reprezentativci, uključujući i Filipa Kostića, Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića.

Kao što je poznato, Filip Kostić je propustio meč sa Brazilcima na otvaranju jer je bio rovit i nije mogao da pomogne saigračima. Njegovo odsustvo se definitivno osetilo, a nadamo se da će nas protiv Kamerunaca pogurati ka trijumfu.

Mučio je muku Kostić i pre samog Mundijala, što je bila glavobolja za Dragana Stojkovića Piksija, ali je dobro što je uspeo na vreme da se oporavi, baš kao i Aleksandar Mitrović, za najvažnije susrete u grupi, koji će presuditi da li ćemo se plasirati u osminu finala.

Pod znakom pitanja za Kamerun su bili i Dušan Vlahović i Sergej Milinković Savić - prvi je, navodno, opet osetio bol u primicaču, dok je drugi u problemu zbog udarca koji je dobio na meču protiv Brazila. Kaže se, međutim, da su Vlahović i Sergej trenirali pod terapijom i da su u subotu odradili ceo trening, a i danas su bili na terenu. 

Da podsetimo, Orlovi će u grupi G na Mundijalu igrati još dve meča - protiv Kameruna (28. novembar, 11.00 časova) i Švajcarske (2. decembar, 20.00 časova).

 

Ostavite komentar