Sport > Fudbal

BORJAN BODRI ORLOVE protiv Brazila: Neće biti iznenađenja, SRBIJA POBEĐUJE

Milanova Kanada je izgubila od Belgije ali je ostavila sjajan utisak

Izvor: K1info

24/11/2022 > 08:19

podeli vest:

BORJAN BODRI ORLOVE protiv Brazila: Neće biti iznenađenja, SRBIJA POBEĐUJE
Foto: Tanjug/AP


Kapiten Crvene zvezde i kanadske reprezentacije Milan Borjan ponosan je na partiju koju je njegova selekcija pružila protiv favorizovane Belgije u prvoj utakmici za oba tima na Svetskom prvenstvu u Kataru. Belgijanci su pobedili 1:0, ali je utisak koji preovladava posle meča da su tri boda otišla na pogrešnu stranu.

Kanađani su bili sjajni, bolji, kvalitetniji i konkretniji, promašili i penal, oštećeni od strane sudija...

- Odigrali smo veoma dobru utakmicu taktički, nismo iskoristili naše šanse i primili smo gol na našu gresku gol, nismo bili dovoljno skoncentrisani, krivo mi je jer smo odigralii fenomenalnu utakmivu i pokazali da možemo da igramo sa svima - rekao je Borjan posle utakmice srpskim izveštačima u Dohi.

Slede Hrvati...

- Hrvatska, biće interesantna utakmica, probaćemo da ih pobedimo, i njih i Maroko i da prođemo dalje.

Da li ćeš imati motiv više?

- Ne bih da komentarišem.

Selektor Kanade je rekao da je bilo motivacionog govora u svlačionici?

- Ne, to je naša privatna stvar. Pratili smo malo Hrvatsku i Maroko, bila je dobra utakmica, šanse na obe strane. Ne čudi me, svi danas igraju fudbal, mi smo isto pokazali da znamo da igramo sa svima.

Osećaj debitovati na ovakvom takmičenju?

- Neverovatan osećaj u 36. godini debitovati na ovakvom takmičenju, ostvarujem svoje snove i sa reprezentacijom i sa Zvezdom. Čuo sam se i pre i posle utakmice sa prijateljima, pisali su mi da smo bili bolji posle meča i da je šteta što nismo pobedili.

Foto: Tanjug/AP

 

Šanse Srbije protiv Brazila?

- Verujem u Srbiju, ima fenomenalni reprezentaciju i selektora, igraju fenomenalno, neće biti iznenađenja, Srbija će pobediti.

Ideš na utakmicu?

- Idem na utakmicu, uzeo sam karte u poslednji čas, jer nisam bio siguran da ću moći, ali pitao sam moje u reprezentaciji i dozvolili su mi, imaće moju podršku sa tribina.

Imao si podršku porodice?

- Bio je i sin i roditelji, brat i prijatelji, hvala svima i vama takođe, porodica mi je najveća podrška. Oni idu na jedno mesto, ja sam u zadnji čas uzeo karte, idem sa Stivom Hačinsonom, sa njim sam uzeo karte.

 

 

 

Ostavite komentar