Sport > Time Out

DEČAK kao "iz topa", direktno u lice Brazilcu: POBEDIĆEMO VAS 3:0, Nejmar će PLAKATI KAO BEBA

Srpski klinac nasmejao sve izjavom za brazilske medije

Izvor: K1info

23/11/2022 > 18:41

podeli vest:

DEČAK kao "iz topa", direktno u lice Brazilcu: POBEDIĆEMO VAS 3:0, Nejmar će PLAKATI KAO BEBA
Foto: Printscreen/Twitter


Fudbalske reprezentacije Srbije i Brazila u četvrtak od 20 časova igraju meč prvog kola grupne faze Svetskog prvenstva. I dok odbrojavanje polako ulazi u završnu fazu, euforija je sve veća, u obe države. 

Brazilski novinari stigli su u Srbiju kako bi ispratili dešavanja povodom utakmice i "opipali" puls naših navijača. Odmah na startu doživeli su veliko iznenađenje koje je čak i njih nasmejalo do suza, kada su čuli mišljenje jednog dečaka koje je odjeknulo kao i optimizam čitave Srbije za meč sa Brazilom.

Naime, jedna medijska kuća iz Brazila, u pitanju je tamošnja ispostava "ESPN"-a, poslala je svog reportera čak u Beograd da vidi kakvo je raspoloženje Srba pred "meč godine".

Iz srpske prestonice se brazilskim gledaocima javio reporter Andre Linares koji je imao najboljeg mogućeg sagovornika za meč Srbije i Brazila - dečaka, ali velikog navijača! Na pitanje  šta očekuje od utakmice, mladi navijač  je kao "iz topa" rekao pravo u lice Brazilcu.

- Mislim da će Srbija pobediti 3:0, Mitrović će dati dva gola za početak u prvom poluvremenu, a u drugom će dati Vlahović jer je cela odbrana preplašena i Nejmar će da pada i da plače kao beba - poručio je ovaj dečak i nasmejao brazilskog reportera.

Snimak se našao i na društvenim mrežama, a iz komentara se može zaključiti da je mali gospodin oduševio ljude iz celog sveta. 

 

 

 

 

Ostavite komentar