Sport > Fudbal

MITROVIĆ ponovo POVREĐEN: Šok vest sa OSTRVA, na muci Fulam i SRBIJA

Trener Marko Silva smatra da srpski centarfor nije u stanju da pomogne saigračima

Izvor: K1info/Sportal.rs

05/11/2022 > 16:07

podeli vest:

MITROVIĆ ponovo POVREĐEN: Šok vest sa OSTRVA, na muci Fulam i SRBIJA
Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Fulama ove subote gostuju ekipi Mančester sitija u meču 15. kola Premijer lige, a i onako pakleno težak posao koji je pred londonskim timom dodatno će otežati izostanak Aleksandra Mitrovića koji je obnovio povredu.

Mitrović već određeni period vuče povredu članka ali se očekivalo da protiv Građana u igru uđe barem sa klupe budući da je protiv Evertona u prošlom kolu na terenu proveo svih 90 minuta.

Međutim srspki napadač je posle meča sa Karamelama ponovo osetio bol u nozi, zbog kojeg je trener Marko Silva odlučio da ga izostavi iz protokola za meč sa Sitijem, jer smatra da popularni Mitrogol nije u stanju da pomogne saigračima na pravi način.

- Marko Silva je potvrdio da Aleksandar Mitrović nije u stanju da igra danas zbog bola u zglobu, ali veruje da situacija nije ozbiljna - naveo je Fulam u kratkom saopštenju, ali time nije uspeo da smiri navijače.

Ipak, ohrabrujuće zvuče reči portugalskog stručnjaka, koji smatra da povreda nije ozbiljnije prirode, što bi bio veliki problem za Srbiju svega dve nedelje pred početak Mudnijala u Kataru.

Podsećamo, Mitrović je pomenutu povredu zaradio krajem septembra, u mečevima koje je reprezentacija Srbije u okviru lige nacija igrala protiv Švedske i Norveške.

 

 

Ostavite komentar