Sport > Fudbal

Velika briga za Fulam, JOŠ VEĆA ZA PIKSIJA: Povređeni MITROVIĆ NAPUSTIO TEREN

Srpski centarfor nije mogao da završi meč protiv Njukasla

Izvor: K1info

01/10/2022 > 17:44

podeli vest:

Velika briga za Fulam, JOŠ VEĆA ZA PIKSIJA: Povređeni MITROVIĆ NAPUSTIO TEREN
Foto: Tanjug/AP


Fudbaleri Fulama ostali su bez pomoći najboljeg igača i strelca - Aleksandra Mitrovića, koji se u subotu povredio u 36. minutu meča protiv Njukasla u devetom kolu Premijer lige.

Srpski centarfor se našao na zemlji i uhvatio za zglob, koji je povredio igrajući za Orlove u Ligi nacija prethodne nedelje. Mitrović je nakratko nastavio igru, ali je već u 37. minutu morao da napusti teren.

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović povredio je zglob u Ligi nacija na meču Srbija - Švedska

Ni do tog trenutka domaćini nisu imali mnogo sreće - Njukasl je vodio sa 2:0, golovima Kaluma Vilsona u 11. i Migela Almirona u 33. minutu, onda je iz duela ispao i Mitrogol, a "svrake" su na poluvreme otišle s prednošću od 3:0 - Fulamu je život dodatno zagorčao Šon Longstaf pogotkom u 43. minutu.

Da podsetimo, Mitrović je povredio zglob na meču protiv Švedske u pobedi od 4:1, u kojoj je on učestvovao het-trikom, ali je ipak igrao i protiv Norveške u gostima i dao gol u trijumfu Orlova od 2:0.

Međutim, izgleda da ta povreda nije zalečena, pa je sada pitanje i koliko je ozbiljna, naročito ako se uzme u obzir da narednog meseca počinje Svetsko prvenstvo u Kataru.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

 

 

Ostavite komentar