Sport > Fudbal

Navijači Zvezde protiv Bjekovića: "Grobar" ne može da vodi FSS, činio je zlodela

Ukoliko postane predsednik FSS, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio, imaće u nama neprijatelja - poručuju Delije

Izvor: K1info/Tanjug

18/10/2022 > 13:35

podeli vest:

Navijači Zvezde protiv Bjekovića: "Grobar" ne može da vodi FSS, činio je zlodela
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Navijači Crvene zvezde izrazili su danas saopštenjem nezadovoljstvo zbog navoda da će Nenad Bjeković biti jedini kandidat za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Crvena zvezda neće učestvovati na izbornoj skupštini FSS, na kojoj bi Bjeković, koji je trenutno zamenik predsednika Saveza, trebalo i formalno da dobije mandat da vodi srpsku kuću fudbala.

Foto: Starsport

 

- Da podsetimo, Bjeković je bio dugogodišnji funkcioner Partizana, čovek koji je uz Žarka Zečevića, pokojnog Mirka Marjanovića i ostale političke i fudbalske strukture otimao, krao titule i donosio ih Partizanu. Dobro znamo šta se dešavalo u to vreme i dobro znamo kakve bi mu namere bile i sada, ako bi došao na ovu funkciju - navodi se u saopštenju "Delija".

- Predsednik saveza u košarci je Danilović, ako predsednik saveza u fudbalu postane Bjeković, da li je sledeći korak da i predsednik nekog od naših klubova postane Grobar? Da li se to opet vraća vreme totalne kontrole sportskih saveza od strane osvedočenih Grobara i ljudi koji su mahinacijama donosili titule Partizanu?! Još jedna stvar je zanimljiva u ovom našem fudbalu... - tvrde navijači Zvezde i dodaju:

- U celom svetu savez bira selektora, a mi smo verovatno jedina zemlja u kojoj selektor bira rukovodstvo saveza. Svima je dobro poznata scena nakon velike pobede nad Portugalom gde trener reprezentacije uvodi Bjekovića u svlačionicu i govori - Evo, i predsednik je tu!

- Je l' se tako bira predsednik Fudbalskog saveza? U trenucima ogromne sreće, na očigled svih kamera, neko se setio da promoviše novog predsednika Fudbalskog saveza! Ne želimo da kvarimo atmosferu pred Svetsko prvenstvo, našoj reprezentaciji želimo puno uspeha, ali mi na ovo ne možemo da ćutimo. Nenad Bejković ne može da bude predsednik Fudbalskog saveza, prvo sa zvezdaške strane jer je učinio mnoga zlodela, a drugo je da ne želimo čoveka koji ima takvu prošlost da vodi naš fudbal! Ukoliko on postane predsednik, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio, imaće u nama neprijatelja, pa taman uzeli ili izgubili pet titula za redom! - poručili su navijači kluba iz Ljutice Bogdana.

 

 

 

Ostavite komentar