Vesti > Srbija

Čak 30 GOLOVA na 6 UTAKMICA Lige šampiona

Fantastične mečeve četvrtog kola Lige šampiona gledali smo u sredu

Autor: K1info/sportal.blic.rs

12/10/2022 > 23:21

podeli vest:

Čak 30 GOLOVA na 6 UTAKMICA Lige šampiona
Foto: Tanjug/AP/Scott Heppell


Barselona se u nadoknadi vremena dva puta spasla ispadanja iz elitnog takmičenja, Liverpul je brojao do sedam, uz het-trik za pet minuta Mohameda Salaha, dok je Bajern overio plasman u osminu finala... I još mnogo golova smo videli. Fudbal je doneo potpuni užitak. 

Time su Poljak i Nemac spasli Katalonce ispadanja iz LŠ dve runde pre kraja grupne faze, mada i ovako su im šanse za osminu finala veoma male.

 

Standings provided by Sofascore

 

Barsa na trećoj poziciji ima četiri boda, tri manje od drugoplasiranog Intera i lošiji međusobni skor. Neroazuri imaju šansu da se u sledećem kolu pridruže Bajernu i overe prolaz protiv Viktorije Plzenj na svom terenu.

Foto: Tanjug/AP/Emilio Morenatti

 

Što se duela na Nou Kampu tiče, Barselona je povela preko Usmana Dembelea u 40. minutu. Zatim su Nikolo Barela u 50. i Lautaro Martines u 63. kreirali preokret, da bi na 2:2 poravnao Robert Levandovski u 82. U 89. je Robin Gosens vratio prednost gostima, ali je Leva u drugom minutu nadoknade postavio konačan rezultat. 

U junaka je izrastao i Ter Štegen, koji je neverovatno reagovao kod udarca Aslanija sa sedam metara i spasao Barsu ispadanja iz elite.

Liverpul je, uprkos vođstvu Remdžersa, pobedio u Glazgovu sa čak 7:1 uz het-trik rezerviste Muhameda Salaha za samo pet minuta.

Standings provided by Sofascore

 

Kad je osetio "krv protivnika", Liverpul nije stajao, želeo je da pokaže da je i dalje onaj moćan tim koji "melje" kad mu protivnik ostavi prostora, kada prestane da igra. Salah je bio neumoljiv iako je ušao sa klupe, pošto je dotad Firmino završio posao.

Foto: Tanjug/AP/Scott Heppell

 

Egipćanin je grogiranogf rivala "patosirao" golovima u 76. 80. i 81. minutu, za krja vanserijske partije asistirao Eliotu za poražavajućih po "Policajce" 7:1!

 

 

 

 

Ostavite komentar