Sport > Fudbal

Udariće BRAT NA BRATA: Krstajić o duelima PROTIV SRBIJE u kvalifikacijama za Euro 2024.

Bivši selektor Orlova sada predvodi reprezentaciju Bugarske

Izvor: K1info

09/10/2022 > 15:52

podeli vest:

Udariće BRAT NA BRATA: Krstajić o duelima PROTIV SRBIJE u kvalifikacijama za Euro 2024.
Foto: Starsport


Voljom žreba u Frankfurtu odlučeno je da jedan od rivala Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine bude i selekcija Bugarske, koju vodi bivši selektor Orlova Mladen Krstajić.

Ako bude upravljao bugarskim brodom, kao što je našim na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018, realno nemamo razloga za brigu, ali tu su ostali rivali u našoj kvalifikacionoj grupi - Mađarska, Crna Gora i Litvanija.

No, imali su Orlovi svoje momente kroz istoriju kad su ulazili u mečeve kao favoriti, a napuštali terene polomljenih krila, pa da ne trčimo pred rudu... Ovo je sada jedna emotivnija priča, gde će praktično udariti svoj na svoga.

- Biće to emotivan okršaj protiv moje zemlje, biće lepo da se vratim u svoju zemlju. Imamo mlad tim i Srbija je favorit, ali daćemo sve od sebe. Hajde da ne pričamo o našim šansama da se kvalifikujemo - još je rano. Ali ne smemo se predavati, idemo korak po korak, čekamo raspored pa ćemo da vidimo na čemu smo - rekao je Krstajić.

Što se tiče same kvalifikacione grupe, Krstajić je i tu stavio Srbiju iznad ostalih.

- Ispostavilo se da smo zapali u vrlo zanimljivu grupu. Mislim da je Srbija favorit u njoj, dok su ostale ekipe izjednačene - zaključio je Krstajić za bugarske medije.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar