Sport > Fudbal

CRVENA ZVEZDA ne duguje NI JEDAN EVRO Baharu! Mijailović objasnio zašto TUŽBA BIVŠEG TRENERA neće "proći"

Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koje imaju za cilj da destabilizuju klub, poručio je on

Izvor: K1info

30/01/2024 > 08:58

podeli vest:

CRVENA ZVEZDA ne duguje NI JEDAN EVRO Baharu! Mijailović objasnio zašto TUŽBA BIVŠEG TRENERA neće "proći"
Foto: K1info/Starsport/Wikipedia


Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je danas da klub ne duguje ni jedan evro Baraku Baharu!

On je tako reagovao na informacije koje su se pojavile u medijima da je izraelski stručnjak tužio bivši klub, a da kao odštetu traži milione. Prema navodima iz Izraela, osim Bahara tužbu su podneli i njegovi dosadašnji pomoćnici Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid.

- Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zasto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koje imaju za cilj da destabilizuju klub -  naglasio je Mijailović.

Kako je dodao, Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA.

- Pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja - poručio je predsednik Zvezde.

Ostavite komentar