Sport > Fudbal

OGLASILA SE ZVEZDA O BARAKU BAHARU: Rastali smo se u dobrim odnosima, NEMA GOVORA o tužbi!

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti

Autor: K1info

07/01/2024 > 18:03

podeli vest:

OGLASILA SE ZVEZDA O BARAKU BAHARU: Rastali smo se u dobrim odnosima, NEMA GOVORA o tužbi!
Foto: Starsport


Crvena zvezda i Barak Bahar su raskinuli saradnju, a stižu oprečne informacije šta se dalje dešava. Sada su se oglasili crveno-beli.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija - piše u saopštenju sa Marakane i dodaje se:

- Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu.

Ostavite komentar