Sport > Fudbal

Reprezentativac BiH na UDARU svih samo zato što je ČESTITAO Srbiji PLASMAN na EP

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, prvi put posle 24 godine

Izvor: K1info/index.hr

20/11/2023 > 11:00

podeli vest:

Reprezentativac BiH na UDARU svih samo zato što je ČESTITAO Srbiji PLASMAN na EP
Foto: Youtube PrintScreen/FC Viktoria 1889 Berlin


Fudbaleri Srbije plasirali su se juče na Europsko prvenstvo, prvi put posle 24 godine, kada su kao reprezentacija SRJ nastupili na turniru koji su organizirale Belgija i Nizozemska. Uspeli su da obezbede EP u poslednjem kolu svoje kvalifikacione grupe.

Uoči poslednjih 90 minuta utakmičenja u grupi G bila je tek jedna nepoznanica, ko će se pridružiti Mađarima - Srbija ili Crna Gora.

Srbiji je bio dovoljan i bod u Leskovcu protiv Bugarske, dok je Crna Gora morala slaviti u Mađarskoj i još se nadati bugarskom čudu u Srbiji. Na kraju je Srbija odigrala 2:2 protiv Bugarske i izborila EP.

Negativne reakcije i objašnjenje 

Odabranici Dragana Stojkovića plasirali bi se na njega i porazom, jer je Crna Gora u Budimpešti izgubila 1:3 pošto je vodila na poluvremenu. Na uspehu je Srbiji čestitao i U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović. To ga je dovelo do problema zbog kojih je na Instagramu morao objasniti šta je tom čestitkom želeo napraviti.

Foto: Youtube PrintScreen/FC Viktoria 1889 Berlin

 

- Ćao, narode, kako ste malopre primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo. Nisam tim storyjem ništa loše mislio, to mi nije bila namera. Budući da imam porodicu u Srbiji, kao i po celoj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, htieo sam mu čestitati - napisao je on i dodao:

- Kako sam primietio po društvenim mrežama, moja čestitka izazvala je negativne komentare. Zato želim objaviti da dajem 100 odsto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam htio nikoga iznervirati.

Ostavite komentar