Sport > Fudbal

U Zvezdi su noćas SVI BILI BUDNI: Upravni odbor priznao da kriza evidentno postoji, ALI PODRŽAO BAHARA I IGRAČE

Verujemo da će igrači i trener svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu , saopštili iz redova srpskog šampiona

Izvor: K1info/Tanjug

02/11/2023 > 07:01

podeli vest:

U Zvezdi su noćas SVI BILI BUDNI: Upravni odbor priznao da kriza evidentno postoji, ALI PODRŽAO BAHARA I IGRAČE
Foto: Starsport


Upravni odbor FK Crvena zvezda održao je sinoć hitnu sednicu posle remija protiv TSC- u Superligi (1:1) i pružio podršku igračima i treneru Baraku Baharu.

"Upravni odbor analizirao je igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju", navodi se u saopštenju.

Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu, navode iz kluba.

"Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova".

Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi, naglašava se u saopštenju.

"Međutim, za  sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti", zaključuju iz Zvezde.

Ostavite komentar

Petar Jokić

Da nije tragično, bilo bi smešno. Zvezda sve dublje tone, Uprava podržava Bahara, koji vodi tim uz pomoć prevodioca, pa mi to liči na onu šalu: Na brodu Englez, na palubi Mujo. - Baci kuku, viče Mujo. Englez ne reaguje. - Parle vu franse, pita Mujo. Englez: - No! Spik ingliš? - Jes! - Pa, baci kuku, p.m. kaže Mujo. 😅🤣

03.11.2023 08:52