Sport > Fudbal

KO JE, BRE, TAJ ŠERIF, odakle je došao, STALNO SE SAPLIĆE NA LOPTU... Legendarni trener opleo po ZVEZDINOM NAPADAČU

Dragoslav Stepanović Stepi bez okolišanja je govorio o strancima u Crvenoj zvezdi

Izvor: K1info

27/10/2023 > 11:58

podeli vest:

KO JE, BRE, TAJ ŠERIF, odakle je došao, STALNO SE SAPLIĆE NA  LOPTU... Legendarni trener opleo po ZVEZDINOM NAPADAČU
Foto: Tanjug/AP


Legendarni srpski trener koji je ime izgradio u Nemačkoj, Dragoslav Stepanović Stepi, bez okolišanja je govorio o strancima u Crvenoj zvezdi.

Stepanović je govorio o velikom padu Olajinke i Krasoa, kog zapravo više ni nema u prvom timu. Na pripremama i startu sezone su bljesnuli, ali je sve promenjeno od dolaska Šerifa Ndiajea.

- Zagonetka su velika... Olajinka je na turniru u Rusiji bio izuzetan, takođe i Kraso. Potonji je prosto nestao, ovaj drugi... kao igra, nešto - rekao je Stepi za Sportski žurnal.

Šerif Endiaje je za njega veliko razočaranje.

- Ne znam odakle je došao, da li je ikad igrao Ligu šampiona?! Ali, dugo nisam gledao nespretnijeg igrača. Stalno se sapliće, izgleda, lopta je njemu velik problem - rekao je Stepanović.

A Kako je Bahar video igru u Lajpcigu...

Foto: Starsport

 

Trener Crvene zvezde Barak Bahar govorio je posle utakmice u kojoj je srpski tim poražen od Lajpciga rezultatom 3:1. Posebno je pohvalio klince koje je "uveo da pomognu".

- Nismo dobro počeli utakmicu. Pokušali smo da pritisnemo, počeli smo tek drugo poluvreme dobro. Nismo iskoristili momentum da postignemo i drugi gol. Uveo sam mlade da pomognu. Igrali smo protiv jake ekipe, a ponekad su potrebni detalji da bi se napravila razlika.

Ostavite komentar