Sport > Fudbal

Bahare, PAKUJ SE ti polako... Zvezda ISPUSTILA POBEDU protiv TSC-a, Partizan na +6

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv TSC, 1:1

Izvor: K1info/telegraf.rs

01/11/2023 > 21:01

podeli vest:

Bahare, PAKUJ SE ti polako... Zvezda ISPUSTILA POBEDU protiv TSC-a, Partizan na +6
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde su i treći put u sezoni kiksnuli u Superligi pošto su na stadionu "Rajko Mitić" odigrali samo 1:1 protiv TSC-a. Crveno-beli tako nisu iskoristili priliku da se približe Partizanu na četiri boda minusa, pa je razlika između dva tima sada šest poena.

Nije domaćin prikazao dopadljiv fudbal tokom 90 minuta i pored vidne terenske inicijative i poseda lopte. Udarci sa distance bili su glavno "oružje" domaćina, međutim to nije bilo ni blizu dovoljno da se savlada Nikola Simić. Makar do 85. minuta kada je Aleksandar Katai oduševio domaće navijače, ali je u nadoknadi usledio šok.

Foto: Starsport

 

Prvu priliku na utakmici imao je Hvang i udarcem sa dvadesetak metara u trećem minutu nije uspeo da golmana Nikolu Simića, koji je kratko odbio loptu nakon odskoka. Na sličan način mrežu tima iz Bačke Topole nije značajnije ugorzio ni Mirko Ivanić.

 

Do isteka pola sata igre gost se donekle i oslobodio pritiska, pa je u 18. minutu probao Saša Jovanović, ali je izblokiran. Nedugo nakon toga Kosta Nedeljković je doživeo povredu posle starta Josipa Ćalušića, koji je tom prilikom dobio i žuti karton, pa je u 25. minutu na teren ušao Lazar Nikolić.

Možda i najveću šansu na čitavom meču gosti su propustili da realizuju u 27. i to ponovo preko vrlo dobrog Jovanovića. Udarcem u okviru gola nije uspeo da savlada Omrija Glazera, kome se lopta od noge odbila maltene na samu liniju gola, ali iz svega je TSC izvukao samo korner.

Do isteka prvih 45 minuta ozbiljan napad Zvezde nije realizovao Vladimir Lučić, da bi u 36. minutu viđena i interesantna situacija u kaznenom prostoru gostujuće ekipe kada je Ćalušić startovao, Olajinka pao, ali penala nije bilo.

Izmena na pauzi nije bilo, pa je domaćin izgledao poprilično istrošeno.

Ostavite komentar