Sport > Fudbal

Vazura demantuje DULJAJA i tvrdnje o BESPARICI, Menig udara na trenera: U PARTIZANU se dešavaju NENORMALNE STVARI

Postoje dugovanja prema onima koji su bili ranije u Humskoj, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju, kaže direktor Partizana

Izvor: K1info/telegraf.rs

22/10/2023 > 13:47

podeli vest:

Vazura demantuje DULJAJA i tvrdnje o BESPARICI, Menig udara na trenera: U PARTIZANU se dešavaju NENORMALNE STVARI
Foto: Starsport


Trener Partizana Igor Duljaj u Subotici je posle pobede nad Spartakom "otvorio dušu" i rekao da pojedine njegove igrače izbacuju iz stanova jer nemaju za kiriju zbog nemogućih uslova za život, kao i da neki fudbaleri nemaju deci da daju mleko.

Tim povodom oglasio se generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je u izjavi za "Večernje novosti" rekao da ne zna o čemu trener priča.

- Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica - rekao je Vazura.

Generalni direktor je rekao da dugovanja postoje, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

- Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju - dodao je on.

Foto: Starsport

 

- Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami - završio je Vazura.

 

Menig se izvinio svima

Varnice između trenera Igora Duljaja krilnog napadača Kvinsija Meniga, koje su u petak uveče gotovo bacile u senku pobedu Partizana na teškom gostovanju u Subotici (3:0), deo su prošlosti posle razgovora dve strane, ali i izvinjenja Holanđanina šefu struke i kompletnoj svlačionici.

Foto: Starsport

 

Menig se još na putu ka Beogradu pokajao zbog postupka, razgovarao je sa nekolicinom kolega iz tima o svemu što se dogodilo, a jutros je uputio izvinjenje, koje je želeo da plasira i u “proširenoj verziji” obuhvatajući i sam klub, odnosno navijače crno-belih.

Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu -  kaže Kvinsi Menig za Telegraf.

 

Ostavite komentar