Sport > Fudbal

Bahar zna ŠTA ZVEZDU ČEKA NA ETIHADU: Treba nam njihov LOŠ DAN, naš DOBAR DAN i - MNOGO SREĆE

Utakmica između Mančester sitija i Crvene zvezde igra se u utorak od 21 čas u Mančesteru

Izvor: K1info/Tanjug

18/09/2023 > 20:41 >> 11:10

podeli vest:

Bahar zna ŠTA ZVEZDU ČEKA NA ETIHADU: Treba nam njihov LOŠ DAN, naš DOBAR DAN i - MNOGO SREĆE
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda


Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je, pred utakmicu Lige šampiona sa Mančester sitijem, da ekipa crveno-belih zna protiv koga igra, ali da veruje u svoju hrabrost i pamet.

Mančester siti je aktuelni evropski prvak, a sutra će od 21 čas na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u meču grupe G prvog kola Lige šampiona.

- Nismo imali mnogo vremena da spremamo utakmicu, jer smo pre dva dana igrali protiv Čukaričkog i izgubili. No, čeka nas nova misija, svi znamo protiv kakvog tima igramo i da je intenzivan rad iza nas. Ima još vremena do utakmice sutra, ali ja verujem u ekipu - rekao je Bahar i dodao da prijaju komplimenti koje je Pep Gvardiola uputio crveno-belima.

- Najbitnije mi je da sutra posle utakmice možemo da sednemo, pogledamo se u oči i kažemo da smo dali sve od sebe. Da budemo i hrabri i pametni. Neću sad da pričam o tome šta ću da promenim sutra, ali moramo da se spremimo, podignemo nivo igre i da to sve bude onako kako smo planirali. Nadam se našem dobrom, a lošem danu za Mančester siti - rekao je Bahar.

Šef struke crveno-belih odgovorio je i na pohvale trenera Sitija Pepa Gvardiole.

- Lepo je to čuti od najboljeg trenera u istoriji, ali moramo da igramo dobro i najbitnije je da se usredsredimo. Posle meča sednem i razmislim, da li je moja ekipa igrala hrabro i pametno, onako kako ja očekujem od njih.

Vezni fudbaler Marko Stamenić izjavio je da je ekipa svesna da se od Crvene zvezde očekuje iskorak u Ligi šampiona.

- Fudbal je takva igra, u kom ima mnogo uspona i padova. Pogledali smo se u oči, spremni smo da učimo i imamo pravi pristup, a tako će biti i na sutrašnjoj utakmici. Mančester Siti je dokazao da je najbolji tim na svetu, a mi gledamo sebe, trudimo se da napredujemo iz dana u dan i budemo hrabri - rekao je Stamenić.

Marko Stamenić kaže da se ne plaši Mančester sitija i smatra da Zvezda uvek mora da ide na pobedu, nezavisno od protivnika.

- Fudbal je magična igra. Kao tim se ne zadovoljavamo malim stvarima, s obzirom da igramo za Zvezdu, uvek idemo na pobedu i tako će biti bez obzira na tim koji je preko puta. Okružen sam dobrim i kvalitetnim ljudima, kako u samoj ekipi, tako i u stručnom štabu, stoga imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu - rekao je on.

Ostavite komentar