Sport > Fudbal

LJUDI, da li je ovo moguće: BRITANCI pišu da MEJSON GRINVUD stiže u CRVENU ZVEZDU

Daily Mail navodi da se uveliko radi na transferu bivšeg napadača Mančester junajteda na Marakanu

Izvor: K1info/Sportal.rs

01/09/2023 > 19:22

podeli vest:

LJUDI, da li je ovo moguće: BRITANCI pišu da MEJSON GRINVUD stiže u CRVENU ZVEZDU
Foto: Tanjug/AP


Zvuči prosto neverovatno, ali Daily Mail piše da je Mejson Grinvud potencijalno pojačanje - Crvene zvezde! Iako transfer još nije realizovan, navodno se već uveliko radi na tome.

Britanski list navodi da je 21-godišnji reprezentativac Engleske pregovarao sa Lacijem, ali su se ti pregovori izjalovili, pa je u finišu prelaznog roka u prvi plan izbila - Crvena zvezda.

Tokom leta u igri za dovođenje bivšeg napadača Mančester junajteda bili su i Hetafe, Olimpijakos i Bešiktaš, međutim Liga šampiona bi mogla da bude pevaga u odluci nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda.

Dok je bio u pregovorima s Lacijom, Grinvudova potraživanja su bila 750.000 evra po sezoni, svojevremeno je pisao Corriere dello Sport.

Mejson Grinvud se u Mančester junajtedu smatrao najvećim talentom, pored Markusa Rašforda, ali je njegovo bitisanje na gol protivnika naglo prestalo zbog seks afere. Mladi Englez svojevremeno je optužen za seksualno uznemiravanje, zbog čega su na Old Trafordu odlučili da se rastanu s njim.

Po kojim uslovima bi Mejson Grinvud mogao da dođe u Crvenu zvezdu, videćemo. Očekujemo i reakciju kluba povodom vesti Daily Maila.

Ostavite komentar