Sport > Fudbal

ZVEZDA sprema najveći TRANSFER ikada: DOLAZI im bivši IGRAČ Čelsija i Milana

Radi se o nekada jednom od najboljih zadnjih veznih igrača na planeti

Izvor: K1info/kurir.rs

01/08/2023 > 20:24

podeli vest:

ZVEZDA sprema najveći TRANSFER ikada: DOLAZI im bivši IGRAČ Čelsija i Milana
Foto: Starsport


Crvena zvezda je počela svoju novu sezonu na sjajan način, tako što je pobedila ekipu Vojvodine sa rezultatom 5:0. Ipak, crveno-beli su najavili još pojačanja, između ostalog i defanzivnog veznog igrača.

Na toj poziciji Zvezda već ima Marka Stamenića, koji poseduje ogroman kvalitet i potencijal, i Edmunda Adoa, koji nije baš pokazao puno na pripremama, dok je Srđan Mijailović prekomandovan u odbranu, gde pruža odlične partije.

Izbor je sužen na četiri igrača, a jedan od njih je prava fudbalska bomba. U pitanju je Tijemu Bakajoko, bivši igrač Čelsija i Milana.

Došao bi kao slobodan igrač, s obzirom da mu je istekao ugovor sa timom iz Londona. On fizički ispunjava sve kriterijume koji su stručnom štabu crveno-belih potrebni za misiju u Ligi šampiona. Iz Francuske, nakon što je kontakt uspostavljen, stižu pozitivni odgovori.

On je odigrao samo 39 minuta na tri meča za Rosonere prošle sezone, što je problem kod njega.

Ipak, radi se o nekada jednom od najboljih zadnjih veznih igrača na planeti, a nema sumnje da bi Barak Bahar imao dovoljno vremena da ga vrati u dobru formu.

Crveno-belima je ponuđen i Nikola Vukčević, reprezentativac Crne Gore i nekadašnji igrač Levantea, koji je takođe slobodan igrač, ali je ipak nekadašnji reprezentativac Francuske prioritet.

 

Ostavite komentar