Sport > Fudbal

KAKO ĆE PARTIZAN protiv Javora: Posle SRAMNOG PORAZA, svaki naredni meč je TEŽAK - sutra mora da se "POGINE" na terenu

Sve u znaku broja 5 - crno-beli dočekuju Javor u 5. kolu Superlige, posle 5 primljenih komada u Ligi konferencija

Izvor: K1info/Tanjug

26/08/2023 > 19:03

podeli vest:

KAKO ĆE PARTIZAN protiv Javora: Posle SRAMNOG PORAZA, svaki naredni meč je TEŽAK - sutra mora da se "POGINE" na terenu
Foto: Starsport


Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je, na konferenciji za medije pred utakmicu sa ekipom Javora, da je posle sramnog poraza u Danskoj svaka naredna utakmica teška.

Fudbaleri Partizana sutra od 19.35 časova dočekuju ekipu Javora u utakmici petog kola Superlige Srbije.

- Posle sramnog poraza, u kome sam i ja učestvovao, svaka naredna utakmica je teška, ali smo u obavezi prema ljudima koji će doći da nas bodre i onima što su putovali po 30 sati do Danske i natrag za Srbiju, da se iskupimo za taj sramni poraz. Psihološki će biti teško, ali veurjem u moje igrače da možemo da izađemo iz komplikovane situacije - istakao je Duljaj.

Dodaje da ne želi da priča protiv igrača i da to nije njegov manir.

- Svaki problem i odgovornost neka idu na moju adresu. Navijače ne možete da prevarite, isto važi za igrače. Naravno da njihov glas čujem, a mi moramo da vratimo svakom ko je putvao na to gostovanje. Zato sutra mora da se "pogine" na terenu. Ljudi dolaze, veruju u ono što pričamo. Naravno da kao trener snosim odgovornost, izgubio sam i ja 0:5, ali ću uvek da pozivam publiku.

Osvnuo se i na pitanje o oscilacijama u igri ekipe u prethodnih mesec dana.

- Mislim da nikad ovoliko pojačanja nije bilo. Neki su stigli kasnije, zato što su pregovori dugo trajali, zato sam tražio razumevanje navijača. Neki nisu prošli pripreme. Ništa ne može preko noći. Stojim iza tih igrača, tražio sam da dođu, uz dozvolu sportskog sektora. Potrebno je vreme, međutim, kao trener možete da se branite samo rezultatima, jer nikog ne interesuje ko je kad došao -zaključio je Igor Duljaj.

Ostavite komentar