Sport > Fudbal

Muke po PARTIZANU: Crno-beli tek u FINIŠU dotukli TREĆELIGAŠA iz Slovenije

Izabranici Igora Duljaja će u Sloveniji ostati do 15. jula, a dan ranije će protiv Šturma odigrati i poslednji pripemni meč

Izvor: K1info/kurir.rs

10/07/2023 > 19:23

podeli vest:

Muke po PARTIZANU: Crno-beli tek u FINIŠU dotukli TREĆELIGAŠA iz Slovenije
Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd


Fudbaleri Partizana ostvarili su drugu pobedu na pripremama u Sloveniji. Crno-beli su u Ptuju savladali lokalnog trećeligaša Dravu rezultatom 3:0 (0:0). Dvostruki strelac na meču bio je Andrija Pavlović, koji se upisao u listu strelaca u 63. minutu i 89. minutu. Tačku na i stavio je Saničanin u zaustavnom vremenu.

Pavlović je primio loptu na ivici šesnaesterca, a zatim preciznim udarcem poslao loptu u levi donji ugao gola golmana Drave za vodeći gol. U finišu meča ostao je sam ispred golmana domaćina i rutinski ga matirao.

Saničanin je u poslednjim trenucima meča postigao gol glavom posle kornera.

Tim Igora Duljaja mučio se većim delom utakmice u fazi napada. Crno-beli napadači su stvorili veći broj prilika i poluprilika, ali nisu uspeli da ih realizuju.

Na drugoj strani, u prvom poluvremenu golman Aleksandar Jovanović je morao u nekoliko navrata da spasava gol crno-belih posle opasnih kontri domaćina.

Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

 

Partizan je prethodno savladao Pesnicu sa 5:0, a potom izgubio od Bomehijansa iz Praga sa 2:0.

Crno-beli će u Sloveniji ostati do 15. jula, a dan ranije će protiv Šturma odigrati i poslednji pripemni meč pred povratak u Beograd, gde će takođe biti zakazane dve kontrolne utakmice pred početak Superlige koja startuje 29. jula.

Ostavite komentar