Sport > Fudbal

PARTIZAN ubedljiv na startu PRIPREMA: Crno-beli se mučili, pa PETARDIRALI Slovence u drugom POLUVREMENU

Trener Igor Duljaj je isprobao veći broj fudbalera, a od trojice novopridošlih pojačanja, nisu igrali Šćekić i golman Jovanović

Izvor: K1info/kurir.rs

02/07/2023 > 19:31

podeli vest:

PARTIZAN ubedljiv na startu PRIPREMA: Crno-beli se mučili, pa PETARDIRALI Slovence u drugom POLUVREMENU
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana odigrali su prvu kontrolnu utakmicu tokom priprema i pobedili slovenačkog trećeligaša Tehnotim Pesnicu sa 5:0 (0:0). Crno-beli su, inače, na pripremama u Sloveniji, a meč je odigran u Pohorju.

Bilo je ovo praktično zagrevanje crno-belih pred jače utakmice u nastavku priprema, a strelci za ekipu igora Duljaja bili su Trifunović u 53, Aleksić u 57, Terzić u 60 i 82, i Natho 74. minutu iz penala.

Crno-beli su propustili ogroman broj šansi, a u 34. minutu ih je zadesio peh. Mladi Janko Jevremović se povredio, čini se ne bezazleno, a u igru je ušao Terzić.

Partizan je poveo u 53. minutu kada je gol postigao Nemanja Trifunović. Aleksić je asistirao, Trifunović prevario protivničkog čuvara, a zatim poslao loptu u bliži ugao gola rivala. Lopta se od stative odbila u mrežu.

Nije se dugo čekalo na drugi pogodak. Već četiri minuta kasnije 18-godišnji Milan Aleksić je iskoristio kiks golmana Pesnice i poslao loptu u mrežu.

I ponovo je prošlo samo nekoliko minuta do narednog gola. Natho je odlično uočio Trifunovića, ovaj centrirao sa leve strane, a Nikola Terzić glavom poslao loptu u mrežu za 3:0 u 60. minutu.

Četvrti gol za Partizan postigao je Bibras Natho iz opravdano dosuđenog jedanaesterca u 74. minutu. Prethodno je jedan od defanzivaca Pesnice rukom zaustavio loptu.

Petarda je pukla u 82. minutu, kada je Terzić sa oko 15 metara šutirao u donji levi ugao gola slovenačke ekipe.

Trener Igor Duljaj je isprobao veći broj fudbalera, a od trojice novopridošlih pojačanja, nisu igrali Aleksandar Šćekić i golman Aleksandar Jovanović. U timu je bio samo bek Nikola Antić.

Ostavite komentar