Sport > Fudbal

PANTIĆ podseća: Sve osim plasmana u Ligu konferencija za PARTIZAN je NEUSPEH

Novi je početak, svaki put dolaziš sa novom nadom, moramo da pobeđujemo, kažu igrači

Izvor: K1info/Tanjug

22/06/2023 > 11:12

podeli vest:

PANTIĆ podseća: Sve osim plasmana u Ligu konferencija za PARTIZAN je NEUSPEH
Foto: Starsport


Fudbaler Partizana Danilo Pantić izjavio je danas na zvaničnom početku priprema za narednu sezonu da je sve osim plasmana u grupnu fazu Lige konferencija neuspeh za klub iz Humske.

Crno-beli su danas zvaničnom prozivkom počeli pripreme za novu sezonu.

- Potrudili smo se da maksimalno iskoristimo pauzu i da se odmorimo koliko je to bilo moguće. Nova sezona, novi izazovi, novi ciljevi. Nadam se da će ova godina da bude uspešnija. Nama igračima najteža pada početak priprema, pogotovo ovde u Beogradu. Mnogo toga se očekuje od nas, sve osim plasmana u grupnu fazu LK je neuspeh - rekao je Marković na startu priprema.

Mladi Svetozar Marković izjavio je da su ambicije kluba iz Humske uvek najveće.

- Očekuje nas kvalifikacije za LK i početak prvenstva. Imamo mesec dana da se pripremimo i nadam se da ćemo dobro početi novu sezonu - rekao je Marković i dodao da jedva čeka da počne nova sezona.

Izraelski internacionalac Bibars Natho očekuje da crno-beli prikažu bolje rezultate nego prošle sezone.

Foto: Starsport

 

- Očekujem da budemo bolji nego prošle godine, to je sigurno. Moramo da se vratimo u Partizanov "mod", da pobeđujemo. Prethodna sezona je bila jako loša za nas. Novi je početak, svaki put dolaziš sa novom nadom. Moji saigrači i ja, svi smo u redu, samo da nemamo povreda i bićemo bolji. Nadam se da će ovo biti duga sezona kada je u pitanju Evropa, potrebni su nam dobri igrači. Pre svega, da svi zajedno budemo dobar tim - istakao je Natho.

Crno-bele u novoj sezoni će pored Superlige Srbije i Kupa Srbije igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nova sezona u Superligi Srbije trebalo bi da počne 22. jula, a mečevi trećeg kola kvalifikacija za LK su na programu 10. i 17. avgusta.

Ostavite komentar