Sport > Fudbal

Fudbaleri PARTIZANA počeli pripreme za novu sezonu

Partizan je naveo da su prvom timu priključeni omladinci - Bogdan Marčetić, Milan Aleksić, Nemanja Trifunović i Đorđe Mihajlović

Izvor: K1info/Tanjug

19/06/2023 > 11:13

podeli vest:

Fudbaleri PARTIZANA počeli pripreme za novu sezonu
Foto: Facebook FK Partizan


Fudbaleri Partizana su današnjim treningom u Sportskom centru Teleoptik u Beogradu počeli pripreme za novu sezonu, saopštili su crno-beli.

Prvi trening sa ekipom Partizana vodio je šef stručnog štaba Igor Duljaj. Fudbaleri Partizana su prethodnih dana obavljali lekarske preglede.

Fudbaleri Partizana su današnjim treningom u Sportskom centru Teleoptik u Beogradu počeli pripreme za novu sezonu, saopštili su "crno-beli". Prvi trening sa ekipom Partizana vodio je šef stručnog štaba Igor Duljaj. Fudbaleri Partizana su prethodnih dana obavljali lekarske preglede. Igrači Partizana su trening počeli u teretani gde su ih čekali kondicioni treneri Miša Filipović i Aleksandar Tomić, kao i pomoćni treneri Albert Nađ, trener golmana Đorđe Pantić, Bojan Zavišić, Bruno Fidalgo. Fudbaleri Partizana koji su sa svojim nacionalnim selekcijama priključiće se timu po dogovorenom rasporedu, dok se tokom nedelje očekuje dolazak Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša. Sa pozajmice se vratio Nikola Terzić. Partizan je naveo da su prvom timu priključeni omladinci - Bogdan Marčetić, Milan Aleksić, Nemanja Trifunović i Đorđe Mihajlović. Partizan će naredne sezone igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Igrači Partizana su trening počeli u teretani gde su ih čekali kondicioni treneri Miša Filipović i Aleksandar Tomić, kao i pomoćni treneri Albert Nađ, trener golmana Đorđe Pantić, Bojan Zavišić, Bruno Fidalgo.

Fudbaleri Partizana koji su sa svojim nacionalnim selekcijama priključiće se timu po dogovorenom rasporedu, dok se tokom nedelje očekuje dolazak Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša. Sa pozajmice se vratio Nikola Terzić.

Partizan je naveo da su prvom timu priključeni omladinci - Bogdan Marčetić, Milan Aleksić, Nemanja Trifunović i Đorđe Mihajlović.

Partizan će naredne sezone igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ostavite komentar