Sport > Fudbal

Ovu šansu ZVEZDA NE SME DA PROPUSTI: Luka je SLOBODAN IGRAČ

Srpski fudbaler Luka Milivojević neće nastaviti karijeru u Kristal Palasu i mogao bi da bude kapitalno pojačanje za Ligu šampiona

Izvor: K1info/mondo.rs

25/05/2023 > 08:28

podeli vest:

Ovu šansu ZVEZDA NE SME DA PROPUSTI: Luka je SLOBODAN IGRAČ
Foto: Starsport


Crvena zvezda će tokom predstojećeg leta morati da napravi rekonstrukciju u timu - u novu sezonu Lige šampiona srpsku ekipu povešće izraelski stručnjak Barak Bahar, koji će za početak morati da se bavi odbranom beogradskog kluba. A ispred nje... Voleli bi svi na stadionu "Rajko Mitić" da vide Luku Milivojevića (32) i čini se da bolje prilike od ovog leta neće biti.

Iskusni vezni fudbaler neće nastaviti saradnju sa Kristal Palasom, saopštio je taj engleski klub. Kapiten "orlova" iz Londona napustiće klub kao slobodan igrač, a nije tajna da će čelnici Crvene zvezde pokušati to da iskoriste. Nedavno je o tome govorio sportski direktor Mitar Mrkela, a zatim i potvrdio interesovanje za fudbalera kojeg izuzetno ceni i generalni direktor Zvezdan Terzić! 

Tokom šestogodišnjeg mandata u engleskom fudbalu Milivojević je postao lider Kristal Palasa, kapiten tima i prvi izbor kada je u pitanju izvođenje penala. Njegov uticaj na klub i svlačionicu je bio ogroman, pa ne čudi što je tokom tog perioda postao jedan od omiljenih igrača u očima navijača. Uostalom, Luka je takav status imao i među navijačima Zvezde za koju navija od malih nogu.

Luka Milivojević je seniorsku karijeru počeo u Radničkom iz rodnog Kragujevca, a zatim igrao za Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i Kristal Palas. Deo crveno-belih iz Beograda bio je od januara 2012. do leta 2013. godine, a pod trenerom Robertom Prosinečkim osvojio je Kup Srbije.

Milivojević je godinama bio reprezentativac Srbije i u dresu nacionalnog tima odigrao je 38 mečeva.

Ostavite komentar