Sport > Fudbal

Terzić najavio NOVI tim ZVEZDE: U Ligi šampiona ČEKAJU nas MONSTRUMI, fale nam BRŽI igrači

Da bismo napravili moćan tim koji bi bio ravnopravan u Ligi šampiona, potrebno nam je 400 miliona evra

Izvor: K1info/Tanjug

30/04/2023 > 14:47

podeli vest:

Terzić najavio NOVI tim ZVEZDE: U Ligi šampiona ČEKAJU nas MONSTRUMI, fale nam BRŽI igrači
Foto: Starsport


U Ligi šampiona srešćemo se sa klubovima čiji je budžet, 600, 700, pa čak i 800 miliona evra. U prva dva šešira, tih 16 klubova su "monstrumi", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

- Teško je igrati protiv njih, oni apsorbuju i dovode sve najbolje igrače sveta, iz Južne Amerike, Afrike, Evrope. To su "zveri" sa svim svojim karakteristika. Sa tim klubovima ne možemo da uđemo u trku, da dovodimo takve igrače... Ne smemo da upadnemo u tu zamku - rekao je Terzić.

Možemo li naći defanzivca koji može da zaustavi Halanda ili Mbapea? Ili kojeg špica možemo da platimo koji može da pobegne štoperima Sitija, Bajerna ili PSŽ, dodao je on.

- Treba da donesemo odluku kako da se ponašamo u pripremi naše ekipe za Ligu šampiona. Svesni smo da nam je potrebna sveža krv, bolji igrači, pre svega atletski brži fudbaleri. Osnovna misija moja je da 50.000 ljudi koji dođu na Marakanu odu zadovoljni sa stadiona, jer će oni kupiti kartu za Ligu šampiona - rekao je on i dodao: 

- Bez ikakvog alibija da igramo protiv klubova koji vrede više od 800 miliona evra. Izgubi na dostojanstven način, da budemo ponosni zbog naše igre, kao u Glazgovu.

Foto: Starsport

 

Kako je naveo, biće pojačanja.

- Biće pojačanja, biće novih igrača. Neću još o imenima, ali biće to jedna nova Crvena zvezda, sa potpuno novom energijom, puna strasti - naglasio je Terzić i dodao:

- U prvih 11 u odnosu na tim koji je igrao derbi sa Partizanom, sigurno će biti pet novih igrača. Sigurno! Da bismo napravili moćan tim koji bi bio ravnopravan u Ligi šampiona potrebno nam je 400 miliona evra.

 

 

Ostavite komentar