Sport > Fudbal

Ono kad IGRAČI VIČU na trenere i svi misle "BRAVO, MAJSTORE": Ovo niste videli u TV prenosu

Umukni, ućuti, vikao je De Brujne na Gvardiolu, a bolje nije prošao ni Ančeloti

Izvor: K1info

18/05/2023 > 19:00

podeli vest:

Ono kad IGRAČI VIČU na trenere i svi misle "BRAVO, MAJSTORE": Ovo niste videli u TV prenosu
Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Super


Potpuno nešto novo smo sinoć videli u polufinalu Lige šampiona. Na stranu to što je Mančester siti potpuno nadigrao Real Madrid, videli smo i kako igrači na terenu i te kako mogu da preuzmu ulogu trenera, podviknu na šefa i da im niko ne zameri.    

Siti je bukvalno demonstrirao silu, i to protiv aktuelnog šampiona Evrope, 14 puta osvajača Lige šampiona, a tih konačnih 5:1 iz dvomeča polufinala (1:1, 4:0) zasluga su harizmatičnog trenera Pepa Gvardiole i ratnika sa terena, koji sezone mogu da osvoje triplu krunu.

I onda se pojavi na mrežama snimak scene koja se nije videla u TV prenosu - u jednom prodoru je Kevin de Brujne izgubio loptu, što je Pep predosetio.

- Dodaj loptu, dodaj loptu - vikao je Gvardiola iz sve glasa.

Međutim, kada je Militao oduzeo loptu Belgijancu, on se kao nikad dosad obratio Špancu.

- Umukni, ućuti - vikao je De Brujne u pravcu Gvardiole, nakon čega je Pep samo seo na klupu.

I nikom ništa, posle je usledilo veliko slavlje u svlačionici, sa sve tompusima.

I dok su "građani" razbijali Real, gosti iz Madrida nisu umeli da se suprotstave. Nemoć na terenu i potpuno pogrešan pristup Madriđana najbolje je demontrirao trener Karlo Ančeloti. Na teren je poslao tim bez Antonija Ridigera, najboljeg igrača prve utakmice (1:1), a onda umesto da ekipu digne, još više je zakopao. 

Scena koja to najbolje pokazuje desila se odmah nakon vodećeg gola Sitija. Vinisijus Žunior je prišao Ančelotiju i povišenim tonom mu tražio da učini nešto, da reši situaciju u kojoj su "kraljevići" u prvih 15 minuta imali samo 13 pasova! 

Kako se moglo videti u kadru, Italijan je to samo buljio u prazno, u svom stilu žvakao žvaku i dizao obrve. Zanemeo je. Kao i mnogi navijači Reala. 

A ako nastavi s ovom igrom, Mančester siti je bliži prvom peharu prvaka Evrope u istoriji kluba. Finale Lige šampiona s Interom je 10. juna na Olimpijskom stadionu Atarturk u Istanbulu.

 

Ostavite komentar